Bsmlh Eceee7 bence alma kuzum ben hep eve geri getirdim 4 tane kullandım deepend oda gerek yoktu son bir taneye ama garanti olsun dedim direk pede geçtim
Ysmn029 Kızlar aranızda yeniyim bugün şeker yüklemesi yaptırdım ve açlık 74 tokluk 204- 203 çıktı. Diyetisyene yönlendirdi doktorum ama size de sorayım ne yapmam lazım neye dikkat edeyim mesela ben geç uyanıyorum öğünleri nasıl yapacagım?
Nundiyebiri Ysmn029 bende hep uyuyorum genelde 2 ana ögğn tüketiyorum çok sağlıksız olduğunu söyledi doktorum eger öğlen uyanıyorsun öğleni sabah yapıp ara ögünleri unutmadan yapmalısın ne kadar dogru söylediğim bilmiyorım ama
Eceee7 Ysmn029 ben 3 aydır kahvaltıyı erken yapmak.icin 8 de en geç kalkmış.oluyrm uykuyu gündüz ve sabah istemiyr hem doktor hem diyetisyen seker için 3 ana 3 ara öğün istiyorlar onun içinde yemeklerin saatinde olacak
Nundiyebiri Anne01 başaramadım yapamadım valla eşimde korkudan yapmadı sinirden uyudum yemekte yemedim
seyma_utku Nundiyebiri evet iğneyi hemen çıkarmaman lazım yoksa insülin geri çıkar. Batırdıktan sonra 10 kadar say öyle çek. Kız sonunda gelip ben yapcam neden olmuyorsun minicik ucu ya korkma vallahi
Sermec27 Kızlar yarım dilimden az tam bugday ekmeği yedim 1 dilim kaşar 4 zeytin 1 yumurta kırdım az beyaz peynir 86 cıktı tokluk aclık 83 tü 🥰
Sermec27 Nundiyebiri blraz kaçırınca valla dikkat ediyorum korkudan yiyemiyorum blr de cok iştahım yoktu sabah yiyemedim 🥰
Feride-42 Açlık ölçtüm 87 çıktı. Kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir kaşık süzme yoğurt sürdüm üstüne 3 ceviz bir domates 1 salatalık yedim ama ölçüm vaktini kaçırmışım malesef iş yapcam diye🤦♀️