beyzasaglam Ysmn029 Bende 5 gündür başladım insan alışiyo merak etmeyin. Evet yemeğe başladığım saatten 1 saat sonra ölçüyorum Bende
Ysmn029 Eceee7 oh maşallah içimi rahatlattınız dünden beri kendimi yiyorum bişey olursa ya bebek beslenemezse diye
Eceee7 Ysmn029 diyetinize uyun bebegin kilosu suyu haftalar ilerledikçe haftasına uyumlu gider gönlünüzü ferah tutun ben şekerden yana sorun yaşamadım en büyük problemim ödem maalesef 3 4 haftadır aşırı şiştim tuzu cok kullanmayın ben hep tuzlu yedim 32 ye kadar sıkıntısını cekiyrm
Ysmn029 Eceee7 bebeğin kilosu da suyu da haftasıyla uyumlu bi sıkıntı yok dedi doktor bende çok fazla kilo almadım nasıl oldu bilmiyorum 26 haftalığım 5 kilo aldım . Şimdi tokluk ölçtüm 117 çıktı
beyzasaglam Nundiyebiri Hipo altında oluyo hiper üstünde oluyo. Altta olması da sorun gibi geldi de o yüzden sordum bilgisi olan var mi diye
Nundiyebiri Açlık 95 Tokluk 114 ben şok tabi 😁 6 kaşık kısır 1 bardak ayran bir küçük kase turşu 2 yaprak marul 3-4 roka
Sermec27 Kızlar öğlen yarım tam bugday lavaşa 2 but tavuk haşlayıp koydum üstüne domates soğan maydonoz koydum 112 cıktı 🥰