Sermec27 Kızlar aclık 83 cıktı bugun yarım dilim tam bugday ekmeği 3 zeytin 1 dilim kaşar 1 dilim Ezine peynir 1 tane yumurtalı soğan yedim 88 cıktı tokluk 🥰
beyzasaglam Ben bugün yükseldim ne yazıkki 😶 Açlık 91 Yumurta, kasar, 4 tane yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday domates ,salatalik ,tere . 25 dk egzersiz Tokluk 135
alpinannesiii Kızlar ben tarlı yaptım sütlü irmik tatlısı 😁😁😁ya iftara bizimkilere yapmıştım aslında kendimde bi yiyim dedim. 109 çıktı şekerim 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️ 5 br sut 1 br irmik 1 br daktan 2 parmak eksik şeker koydum muhalebi gibi kaynattım içine bi kaşık tereyağ. Koydum borcama döktüm. Üstünede çikolata sos döktüm çikolata sos diğerleri için tatlı olsun diye eklemiştim üstüne buzdolabında çok serin tatlı oldu çikolatasını da yedim şekerim 109 çıktı 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
beyzasaglam alpinannesiii Bende az şekerli güllaç yedim 2 kez denedim hatta bol cevizle hic yukseltmedi 90 100 lerde çıktı abartmadan yiyebiliyoruz sanırım tatlılardan. Ekmek çok daha fazla artiriyo
biyologelif beyzasaglam oo süper bende güllaç yaprağı aldırdım bende bir dilim yiyeceğim birgün yoksa bir yerlerim şişecek🤣
Feride-42 Kızlar kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir haşlanmış yumurtanın sarısı bir bardak süt 2 ceviz ve 1 domates yedim. 126 çıktı şekerim sabah ki değerlerimde düşüyor yavaş yavaş
Merveyzc1661 Sermec27 ben bıgün dükkana geldim ölçüm sabah yapamadım cihazimi evde unutmusum doktora iki gunde bir olc dedi ama o supheyle ben dayanamam 😂 hergun olcerim herhale
alpinannesiii Sermec27 bna dr haftada 2 ölçüp bana resim atıcan dedi insüline başlamak için sonuçlardan %40bozuk olması gerek dedi söz ver 2 gün ölçeceksin dedi ooo dayanırmıyım ben 🤣
beyzasaglam biyologelif şekeri yari yarıya koymuştum tarife gore insallah sizde de aynı sonuç çıkar ❤️