beyzasaglam biyologelif şekeri yari yarıya koymuştum tarife gore insallah sizde de aynı sonuç çıkar ❤️
Anne01 Nundiyebiri insulinle düzene giriyor korkma. Bana ilk verdiğinde dozu az gelmiş sanirim yine yüksek çıkıyordu sonra dozu arttırdı arada bir yuksek çıkıyor ama genel olarak düzene girdi şükür.
beyzasaglam Nundiyebiri hadi hayırlı olsun bebiş de rahatlar hem senin sitresin de azalır bu sayede 🤗
Merveyzc1661 Nundiyebiri demistik ama kuzum yediklerine gore cok yuksek cikiyordu oh ne guzel iste korkun olmayacak yerken yine diyet ama yuksek cikar skintin olmaz en azindan bebekte strese girmez 😊 yine takibini duzgun yap olur mu ihmal etme diyetini
Anne01 Sermec27 Ben de cesaret edip yemedim hic ama canım nasıl çekiyor anlatamam 😊 Allahım günler çabucak geçsin de istediklerimizi yiyebilelim 🤲
biyologelif Sermec27 ay ben onu ilk gebeliğimde süt ile hergün 1 dilim yiyordum . Şimdiki gibi şeker ölçmede yok. Yemişim rastgele
Anne01 Nundiyebiri dr kollarına ve bacaklarına yap bebek olduğu için göbekten yapma dedi o şekilde yapıyorum. Günde kaç kez kaç doz verdi dr
Nundiyebiri Anne01 4 kez vurcam bana karnın yumuşak yerin dende vurabilir sin dedi nerden vurcagımı da bilmiyorım