seyma_utku Nundiyebiri iki öğün üst üste yediğinden olmuş olabilir belki. Ben de türlü yedim öğle yemeğinde 130 çıktı. Akşam da yedim kalmasın diye 150 oldu ☹️
Nundiyebiri seyma_utku kız normalde 3 ana var zaten ara ögğn yemiyorum benim tahminime göre ben geçen haftadan beri gavıscon kullanmaya başladım dün yemek öncesi bir kaşık yemek sonra su bir kaşık yedim 272 çıktı
Feride-42 Herkese hayırlı sabahlar kahvaltımı yaptım 1.5 dilim tam buğday ekmeği,haşlanmış yumurta sarısı, iki tane ceviz, bir bardak süt, bir domates yedim bakalım kaç çıkacak
Sermec27 Feride-42 günaydın canım benim de aclık 83 cıktı bugun yarım dilim tam bugday ekmeği yedim 1 soğanlı yumurta yağı yok gibiydi 1 dilim Ezine peynir 1 dilim kaşar 3 zeytin 11.41 de ölçüm yapcam bakalım kaç cıkacak 🥰
Nundiyebiri Merveyzc1661 ya ben yogurtsuz yapamıyorum bu gün öğlen randevum var bakalım doktor ne dicek 😁😁😁
seyma_utku Açlık 81 Kahvaltıda 1 kızarmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 ceviz, maydanoz, 1 dilim tam buğday Tokluk 147 😭
seyma_utku Nundiyebiri haftasonu da takip edeceğim eğer yine yüksek gelirse pazartesi gideceğim insülin verir muhtemelen doktorum
buiyimi Merhaba sağlık ocağında yükleme yaptırdım parmaktan ölçtü bu cihazın yanlış çıkma ihtimali varmı acaba doktor biz normalde yapmıyoruz vs dedi. Normalde tüp kan verilerek bakılıyormuş. 157 cıktı 1 saat sonra
Bdh6445 Merhaba kizlsr aclik 88 cikti 1 buyuk kase salata 2 dilim tam.bugday ekmegi 1 haslanmis yumurta 3 buyuk boy zeytin 3 dilim peynir yedim 102 cikti