Feride-42 Kızlar bahar temizliğine kalktım da çok yoğundum bugün. Sabah kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği 10 ince dilim sucuğu iyice kızartıp üstüne bir yumurta kırıp yedim domates ve salatalık yedim 113 çıktı 💃💃💃
Feride-42 Ara öğünlerden sonra ölçmğyorum artık. Şimdi de bir kaşık uzun makarna bir tane biber dolması bir tabak salata ve bir küçük tabak ali nazik yapmıştım ondan yedim bakalım kaç çıkacak
Sermec27 Kızlar akşam 6 kaşık bulgur pilavı yanında patatesli köfteli yemek vardı 2 dilim patates 3 tane köfte yedim 5 6 kaşık salata 122 cıktı 🥰
damlali Sermec27dün 155cıktı kahvaltı sonrası sekerim bugün yine aynı şeyi yedim 133cıktı ne yapayım şimdi ben
Feride-42 Kızlar akşam yemeğinde bir tane biber dolması bir kaşık uzun makarna bir küçük tabak ali nazik bir tabak salata yedim 115çıktı 💃💃💃
beyzasaglam 5 köfte(kızartma) 2 dilim tam buğday ekmeği bol miktarda salata yedim yaninda ayran içtim 126 çikti. 2 3 günde toparladim alıştım İnşallah ne dersiniz 😅
beyzasaglam Sermec27 Sabah da bi dilim ekmeği azaltıp peyniri değiştirince 130 a indi inşallah daha da toparlarim alışırım tesekkur ederim 😊
Feride-42 beyzasaglam ekmek gerçekten etkiliyor ben sadece kahvaltıda yiyorum diğer öğünler bıraktım düzene girdi resmen