damlali Eceee7 yapıldı canım 100gram 1.saat tokluk 179 2.saat 112 3.saat 102 çıktı tam olarak gebelik şekeri diyemesek toleransın var ileride şekere cevirir dedi doktor diyetisyene gittim 20.haftadan beri diyet yapıyorum 32.haftasayım su an
minnoshan Nundiyebiri anladım ben de merak ediyorum da bu durumu yemek öncesi açlık şekeri gibi mi düşünmeliyiz ben aralarda bişeyler yiyorum çünkü
Merveyzc1661 Bsmlh kuzu benim görümcem doğum yaptığı zaman bebek damağı çok emme refleksi kazanmadı diye sürekli yalancı memeyi ağzına verip çekmemizi istiyordu o geliştiriyormuş çekme kuvvetini aklında bulunsun merak etme geçer sarılık felan üzülme sakın 🥰
Bsmlh Merveyzc1661 çekme kuvveti var kuzum süt yok cok bide damak cok geri emzikle daha ezilir dediler ya benınde aklıma o geldi ama sarılık düştü 🤲
Sermec27 Merveyzc1661 evet canım nst ye girdim sancım cıkmadı bebek 2005 gr 45 cm olmuş kafası ve boyu 2 hafta önde kılosu haftasıyla uyumlu cıktı 2 hafta sonra tekrardan gel dedi bir de cok hafif suyum artmaya meyilliymiş bu aralar pirinç eşimden tatlı kaçamak yaptım onunla mı ilgili acaba daha dikkat edeceğim artık 🥰
Merveyzc1661 Ben daha tam buğday ekmeğide yemicem yine aynı kabak yemeği cacık 1 bucuk dilim tost makinasında yağsız kızarttığım tam buğday yedim 1 saat sonra 137 çıktı 🤦🏻♀️ Şaka gibi ağlıcam
minnoshan Merveyzc1661 tam buğday da çıkartabiliyo bazen anlamıyorum kepekli ve çavdar deneyin bi de sırayla bence
Merveyzc1661 Sermec27 bilmem kuzu sorsaydın keşke gitmişken 😊 hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağına alırsın aramızda çok yok benimde 31. Haftam 😂