damlali Benim sekerim var ama ben ölçmüyorum sadece diyete devam ediyorum doktorum gelmeden bir hafta kala bi ölç gel nasıl gidiyor bakalım dedi arada cıkıyormu şekerim hiç bilmiyorum tam seeker teshisi koyamadığı icinmi bana acaba
Eceee7 Bsmlh gecmis olsun canim ben tuzu kesince bayagi rahatladım kilo alımımda yavaşlams biraz ayaklarım da 38.5 benim 40 giyiyrm suan tuzu azalt suyu çok ic canim sende de ise yarayacaktır
Bsmlh Eceee7 evet bende basladım bıde doktorum sabah yumurta akşam yatmadan 1 yumurta daha ye şişliği hemen alacak dedı bir tık indi
Eceee7 Sermec27 canim ben gittim.geldim nst de sancı yok 2500 kilo 47 cm olmus .miyomum 5.25 cm den 6 cm cikmis neyseki son haftalar da büyümeye başladı 37 doldurunca alabiliriz diyor doktor oda 22 mayıs falan
Sermec27 Eceee7 güzel canım hayırlı zamanda kucagına alırsın inşallah bende birazdan gitcem inşallah hayırlı haberler alırız inşallah 🤲 🥰 🌸
Umutttr Umutttr Eceee7 ne demek canım helal olsun son haftalarımıza az kaldı Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Hycnl_mom Merhaba kızlar açlık şekerim 95 çıktı yemekten 2 saat sonra 88 çıktı bende şeker varmı sizce😘
Eceee7 Hycnl_mom aclik sınırda seker yüklemesinde çıkabilir benimde aclik 96 idi yüklemeden 106 çıkmıştı
damlali Eceee7 yapıldı canım 100gram 1.saat tokluk 179 2.saat 112 3.saat 102 çıktı tam olarak gebelik şekeri diyemesek toleransın var ileride şekere cevirir dedi doktor diyetisyene gittim 20.haftadan beri diyet yapıyorum 32.haftasayım su an
Bsmlh Merveyzc1661 hepsını yaptım canım inşallah damağı cok geri cok ememıyor ama ben zorluyorum sonra pompa yapıyorum inşallah hepten ıner
Merveyzc1661 Bsmlh kuzu benim görümcem doğum yaptığı zaman bebek damağı çok emme refleksi kazanmadı diye sürekli yalancı memeyi ağzına verip çekmemizi istiyordu o geliştiriyormuş çekme kuvvetini aklında bulunsun merak etme geçer sarılık felan üzülme sakın 🥰
Bsmlh Eceee7 hanı suyum yok diye cok içtim ya narkoz da alınca vucud toplamıs yumurta ile geçti inanırmısın🥺