Umutttr BirMuallime bende en son gittiğimde normaldi bu aralar azcık kaçamak yaptım inşallah yine normalinden şaşmamıştır🤲🏻
Merveyzc1661 Mucizenin_annesi2 anladim benim saglikla kucagina al insallah yolun basindasin simdiden dikat edersen bebektede sende de hic bir sorun kalmaz basta zorlanirsin ama hersey saglik icin zamanla daha iyi alisirsin 💜
Eceee7 Bsmlh gecmis olsun canim ben tuzu kesince bayagi rahatladım kilo alımımda yavaşlams biraz ayaklarım da 38.5 benim 40 giyiyrm suan tuzu azalt suyu çok ic canim sende de ise yarayacaktır
Mucizenin_annesi2 Merveyzc1661 Çok teşekkürler bole güzel motive esen insanlar olduktan sonra banaa hiç bişey zor gelmio herşey bebeğim icin😘🥰
anne091 Sermec27 ben 28+5 haftalık hamileyim ama bugün ultrasyonda 31+3 görünüdü iri bebek dedi doktor *yarın sabah şeker yükleme yapılacak 100gr birşy olurmu korkuyorum 3 hafta önden gidiyor bebek
Sermec27 anne091 seker de sebeb olabiliyor önden gitmeye ben diyet yaptıgım için hep haftasıyla uyumlu gidiyor bebeğim seker yüklemesinin bebeğe bir zararı yok yaptırabilirsiniz aksine sekerin varsa dikkat etmemenim bebeğe zararı var
minnoshan Nundiyebiri sizin açlık dediğiniz yemek öncesi dimi ara öğün yapıyo musunuz ya da kaç saatlik bi açlık bu
Sermec27 anne091 maalesef tek ekmek sebeb olmuyor sekere ekmek meyve tatlı hamur işi pirinç patates havuç hatta cogu seyde seker var az az ve sık sık yemek laızm sekerde bebekte önden gidiyorsa sekerden süpheleniliyor
Sermec27 anne091 orası bilinemez ama mutlaka seker yüklemesi yaptırın eger seker cıkarsa diyet yapmanız laızm
Sermec27 Kızlar öğlen tam bugday lavaşa lahmacun yaptım içinde salata vardı yedikten sonra 1 saat harekekt ettim 130 cıktı 🥰
Eceee7 Sermec27 canim ben gittim.geldim nst de sancı yok 2500 kilo 47 cm olmus .miyomum 5.25 cm den 6 cm cikmis neyseki son haftalar da büyümeye başladı 37 doldurunca alabiliriz diyor doktor oda 22 mayıs falan
gulbay90 Doğum hikayemi de paylaştım kızlar artık burdan takibi bırakıyorum☺️ Ara sıra gelir sizin durumları yoklarım. @Sermec27 @Bsmlh @Eceee7 @Umutttr @biyologelif diğer ismini etiketleyemediklerim Allah’a emanet olun🥰