Sermec27 Eceee7 büyük ihtimal canım bebişin kılosu yansıyor tartıya doguma 6 hafta kaldı belki 6 haftda 1 bucuk kılo daha alırım 🥰
Eceee7 Sermec27 daha fazla da alabilirsin canim artik cok hızlanacak kilo alimi bugun kontrol var benimde gecen hafta 2187 gr di bugun ne çıkacak cok.merak ediyrm😍
Nundiyebiri Mucizenin_annesi2 24 ten sonrAki şeker yüksekliği gebelik şekeri diye çıkar daha önceki annede olma ihtimali yüksek anlamına gelir çok dikkat edin
Mucizenin_annesi2 Nundiyebiri evet daha önce gilifor şeker hapı kullaniorum genetik bizim babamda da var şeker babannemdede şeker direncin hamilelikten öncede yüksekti yani 😊
Sermec27 Nundiyebiri evet diyetle kılo almıyorsun bebeğin aldıgı yansıyor tartıya ne yiyoruz ki ne alalım 😁
Sermec27 Nundiyebiri benim 10 hafta oldu bir ara verdim geri aldım falan su an bebek kılo alıyor haftada 250 gr ya o yansıyor tartıya sanırım 🥰
Eceee7 Sermec27 benim 4.nst olacak hadi bakalım güzel haberler ver benim 2 de esimin isten gelmesini bekliyorum maalesef çalıştırıyorlar kapanmada bide nobetli gece tek kalmak artik tedirgin ediyor beni 😔
Sermec27 Eceee7 insan dogum yaklaştıkça korkuyor evde tek olmaktan güzel haberler alırız inşallah 🤲 🥰
Eceee7 Sermec27 aynen canim ya birsey olursa hastaneye nasıl giderim stresi inşallah tek iken birsey olmaz .inşallah güzel haberler alırız 😇🤲
Sermec27 Hanımlar bugun aclık 91 cıktı 2 kara buğday patlağı 2 grissini 2 dilim kaşar az labne yedim 142 cıktı tokluk 🥴
beyzasaglam Sermec27 Bugün yüksek çıkmış senin gördüklerim hep güzeldi 😐benim de ilk kez açlık 96 çıktı bu sekerin yükselme durumunu hala tam anlayamadım 🤦
Merveyzc1661 Sermec27 birşeye stresmi yaptın kuzum yada yatmadan önce birşey mi yedin üzülme olur arada yad az su tüketmişte olabilirsin ❤️
Bsmlh Sermec27 kuzum benım kız sarılık arttı sekeri düşüp duruyor bana dua edin emi yazamıyorum döncem hepınıze
Merveyzc1661 Bsmlh rabbim şafi ismiyle şifalandırsın kuzum benim olabiliyo böyle şeyler bol bol emzir çok fazla uyutmamaya çalış sarı ışık koy beğişine yukarı doğru bağla bir sarı çember ile
Bsmlh Anneyizbiz sagol cnm benım şeker düştü kuzum kalmadı bitti ama ben hala sabah dikkatli diyetim gibi devam ediyorum tatlı cok az mesela az pirinç sütlaç tarzı yiyorum cok abartmıyorum hep düşük ödemle uğraşıyorum şimdide
Eceee7 Bsmlh doğumdan sonra gitmedi mi canim ya beni mahvetti odem hamileliğin en zor yanlarındanmis😔