Eceee7 Sermec27 aynen canim ya birsey olursa hastaneye nasıl giderim stresi inşallah tek iken birsey olmaz .inşallah güzel haberler alırız 😇🤲
Eceee7 Bsmlh doğumdan sonra gitmedi mi canim ya beni mahvetti odem hamileliğin en zor yanlarındanmis😔
beyzasaglam Sermec27 Bugün yüksek çıkmış senin gördüklerim hep güzeldi 😐benim de ilk kez açlık 96 çıktı bu sekerin yükselme durumunu hala tam anlayamadım 🤦
Anne01 Bugun yaptığım kahvalti hergun yaptigim ayni kahvaltıydı insulin kullanıyorum düzene girmişti şekerim ama bugün aynı şeyleri yediğim halde 142 cıktı neden acaba 😔
Anne01 Sermec27 bende kahvaltidan snra oturmadim evi duzenledim mutfakla ugrastim ona ragmen boyle cikti tekrar da ölçmedim. Bugun daha geç kahvaltı yaptım ondan olmuş olabilir mi ki
Merveyzc1661 Anne01 bence dün diğer günlere göre daha az su tüketmiş olduğumuzdan dolayı oluyor olabilir gibi geliyor bana 🐣 diğer öğünlerde düzelir merak etme
Anne01 Sermec27 insan korkuyor ya sağlıkla bebisleri kucağımiza alıp şu şekerden de kurtulsaydık hayırlısıyla
Nundiyebiri Açlık 79 Tokluk 148 1 haşlanmış yumurta 1 közlenmiş biber 3-4 çok ince köy peyniri 1 küçük domates Bir ince dilim salam 1 dilim kepek ekmek 7 siyah zeytin Yogurt ve süt yokken değerlerim yarı yarı ya düştü
Sermec27 Nundiyebiri yine önceye göre düşük ama yine yüksek değerin canım senln acilen insüline başlaman lazım