Nundiyebiri Açlık 114 Tokluk 141 Fırında köfte ortalama 150 gram kadar 5 üstünde patates Bir kase cacık 3-4 kaşık salata Aldıgım en iyi sonuçtu patates yükseltiyor demekki
123deryakulce Nundiyebiri açlık değeri fazla, toklukta fazla. Patates, havuç, makarna, pirinç, beyaz ekmek yükseltiyor bunlarda. Gerçekten bu durum insülinle düzelir inşallah.
minnoshan Nundiyebiri sizin açlık dediğiniz yemek öncesi dimi ara öğün yapıyo musunuz ya da kaç saatlik bi açlık bu
Nundiyebiri seyma_utku kız benim normalde 190-180 bu bana göre çok normal 140 mükemmel benim için 😁😁😁
seyma_utku Açlık şekerim 83 Yemekte 1 kase mercimek çorbası, türlü, yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim tokluk 136 😶
Feride-42 Sermec27 gündüz baya hareket etmiştim ama akşam sadece sofrayı toparlayıp bulaşık makinesine yerleştirdim.Çayın yanında iki tane bayram şekeri yedim bakalım kaç çıkacak tatlı beni pek etkilemiyor ya mayalı şeyler çok etkiliyor ekmek yiyorum fırlıyor pirinç pilavı yiyorum gayet iyi bende anlamadım
Nundiyebiri 123deryakulce evet cumayı bekliyorum kontrolüm var ilk haftam doktor diyetle bakalım dedi olursa olur olmazsa insülin dedi
seyma_utku Nundiyebiri aynen ondan süper dedim görüyordum yüksek diyordun hep gözün aydın canım inşallah daha da düzelir ve öyle gider 🥰
Nundiyebiri 123deryakulce normalde açlıgım yüksek çıktığın da ya çorba ya yogurt yerdim genede yüksek çıkıyordu dedim bu gün yicem zaten yüksek aç kalmim mutlu oldum
BirMuallime Anneyizbiz o besleniyorsa sorun Yok bence ama siz bi doktorunuza danışın ne olur ne olmaz en iyisini onlar bilir
BirMuallime Gulems tokluk iyi bence canım doktor gerek yok dediyse bir de. Zaten su fazlalığı bebeğin ilerde olması ya da ailede şeker varsa öyle istiyorlar. Ben de bunların hepsi vardı🤦
Umutttr BirMuallime yaa nasıldı peki tek su fazlalığından mı erken oldu benim de fazlaydı geçen normal dedi ama bu aralar diyeti azcık bozunca hemen korku sardı 🙄
Feride-42 Sermec27 ölçüyprum güzel çıkıyor canım öyle olunca arada yiyorum ama mesela ekmeğe cesaret edemiyorum çünkü sınırı aşıyorum. Dün hamurişi yedim mesela denedim çıkmadı şekerim çünkü bizim burada etliekmeği mayasız hamurdan yapıyorlar ince oluyor bir de malum
Feride-42 Seray bir de ben bu şeker aletiyle aynı parmağı iki kere ölçüyprum mesela deneme amaçlı arada sadece 1 fark çıkıyor bu aletin iyi olduğunu gösteriyor değil mi
Sermec27 Feride-42 evet canım fark cıkmaması dogru ölçüm yaptıgını gösterir mesela ben bazen deneme yapıyorum ilk bir parmağı ölçmüyorum ardından hemen diğer parmaktan ölçüm yapıyorum 1 2 değer oynuyor en fazla 🥰