Sermec27 Nundiyebiri bilmiyorum ki bacım yani 22 de 51 bucuktum su an 52 yim arada verdim geri aldım belki ama 500 gr var 10 haftada artan kılo 🥰
Eceee7 Sermec27 bebis aliyr sen veriyorsun ya ondan öyle bende şişiyorm habire bakalım dogum sonrası odemler gidecek.mi😊 yarin kontrol var 2500 u geçmiştir inşallah kilosu
Merveyzc1661 Sermec27 cok iyi ya gercekten ben bunlari yiyip hareket etmesem cok daha yuksek cikardi 🧿
Merveyzc1661 Sermec27 masallah kuzum benim ben yeni yeni ne cikartiyor ne cikartmiyor diye ogreniyorum senin baya uzun sure olmus daha net oturmustur duzenin
123deryakulce Kızlar 1 kepçe tavuklu tel şehriye çorbası,1 kepçe kıymalı kuru fasulye, 3 tane yaprak sarma, salata,cacık yedim 1.saat 108.ama hemen yemek bitince yürüdüm evde 20 dkk, mutfağı topladım hiç oturmadım.
123deryakulce Nundiyebiri önceden çok uyurdum bende yemek yer uyurdum 25. Haftada öğrendim şekeri o zamandan sonra yemekten sonra hiç uyumadım uzanmadım. O eski uyku halim yok,dudaklarım kururdu o da gitti.acıkınca bacaklarım titrerdi.Şuan 32 haftadayım.şimdi rüyalarımda kek görüyorum rüyamda bile yemiyorum. Bebeğime ilk 2 hafta önde demişlerdi, şimdi 9 gün önde gidiyor, suyu da az fazla dedi doktor.
123deryakulce beyzasaglam yediklerine göre 160 fazla çıkmış. Kepekli yerine tam buğday ekmeği dene, hatta ekmeği 1 e düşür. Ben hiç yemiyorum. Zeytin tuzlu mu bu kadar ne tetiklediyki gerçekten.
beyzasaglam 123deryakulce Bilmiyorum ki daha yeni başladım diyete böyle böyle anlayacağım sanırım ne tetikliyo . Bugün tam buğday aldım yarın onu yerim zeytin de peynir de diyet değildi normal tuzlular
Sermec27 Eceee7 canım bugun sabah ac karnına tartıldm 52 bucuk olmuşum yani 22 den itibaren 1 kılo almışım 🥰
Feride-42 Kızlar 2 tane biber dolması iki kepçe mercimek çorbası bir bardak ayran ve bir tabak salata yedim 113 çıktı sonuç 💃çok mutluyum