beyzasaglam Merveyzc1661 Sağlıklı bi şekilde gelsinler inşallah bebisler zaman da biraz hızlı geçse iyi olur 🙊🙊
Merveyzc1661 beyzasaglam amin inşallah benim çiçek evim var orda zmaan bir hayli hızlı geçti bu kapanma günlerinde evde zaman hiç geçmiyormuş bunu daha net anladım 😢🙊
beyzasaglam Merveyzc1661 Bende çalışıyodum anlamadım bu zamana kadar hem bi aksilik de yoktu şimdi hem idari izindeyim hem şeker sitrese soktu hem kapanma var zor geciyo 🙈🙈
Feride-42 Merveyzc1661 aksine gündüz daha hareketliyim akşam yorgun düşüyorum nasıl böyle çıktı hayret ediyorum
beyzasaglam Merveyzc1661 leblebi yukseltmedi yanında 2 de kuru kaysi yemiştim 89 çıktı çok acıkırsak yiyebiliriz 😅
Merveyzc1661 beyzasaglam çok sevindim kuzum benim aklımda bundan sonrasında bende iki kayısı ekler denerim
Nundiyebiri Alinamoms ahahahahah bir kereden bir şey olmaz ya psikolojim gidecek yada bir kere yicem pasta
Nundiyebiri Konu ile alakasız ama bir şey sormak istiyorum Ben şuan 26+2 hamileyim ilk detaylı ultrasonumda bebegimin bir böbregi yerinde değildi diğeri de olması gerektiğinden büyüktü bunun için bana doktor 6 hafta sonra gel dedi ben ELBİSTAN da yaşıyorum burda detaylı ultrason yok aslında var ama ben kilolu oldugum için ozamanda doktorum beni özele Malatya’ya yollamıştı şimdi ben 17 Mayıs için randevu alacağım kapanma 16 Mayıs’ta bitiyor eger bir hafta uzatma girerse doktordan sevk belgesi mi almam lazom( bildiğim kadarı ile özel hastaneye sevk yok ) yoksa kaymakamdan yol izni mi almam lazım
Alinamoms Nundiyebiri gebe olduğun için o şehirden aldığın randevuyu e develete pdf olarak yüklemen yeterli olur e başvuru kısmından. Açıklama kısmı var aynen bu şekilde daha ayrıntılı şekilde yazarsın eşimle gidicem diyip onunda tcsini yazarsın o zaman onay çıkar. Yasak bile olsa.
hamilton Günaydın kızlar, kahvaltıda 1 yumurta, zeytin, domates, salatalık, peynir ve bir dilim ekmek yedim. Tokluk 150 çıktı 😓 Sizce ne yükseltmiş olabilir?
Merveyzc1661 hamilton bende bir yumurta bir domates salatalık biber biraz peynir süt bir tane luppo yedim yürüyüşte yaptım 149 çıktı ve luppoyu hayatımdan çıkarıyorum 🙊 bol bol su içip hareket yapcam şimdi tekrar ölçerim yarım saate felan
Alinamoms Nundiyebiri zaten randevuyu e nabızdan almıyosun ki canım mhrsden alıyosun. Onun ekran görüntüsünü alıp yükle açıklama kısmı var orayada güzel bir açıklama yaz onay çıkar inşallah
123deryakulce Nundiyebiri canım bende memleketten randevu almıştım. 199 u aradık Seyehat iznini öyle aldık.doktor sevk değil de, uçağa binebilir diye rapor verdi. Randevunun bide doktorun yazdığı raporu sisteme yükledik 1 gün içinde onay geldi.