Alinamoms Nundiyebiri moralini bozmuyım da insüline dahil başlasan diyete devam ediyorsun ve diyette malesef tatlı pasta yok 😂🤦🏻♀️ ama ben ara öğüne kendim için 1 dondurma koydum valla doktora söylemiyorum o ceviz falan yediğimi sanıyor 😂😂
Mega123 Sermec27 Ayyy az kalmış yaa maşallah maşallah dualarım seninle aslında herkesle hayırlı kolay doğumlar olur inşallah darısı bana 😂 hayrılısı ile 🤲🏻
Merveyzc1661 Sermec27 yemesin kız yemediği halde yüksek çıkıyor sabretsin doktorundan sonra insülin kullanırsa öyle yesin 🙊
Mega123 Sermec27 İnşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah AMİN 🤲🏻🌺
Nundiyebiri Alinamoms ahahahahah bir kereden bir şey olmaz ya psikolojim gidecek yada bir kere yicem pasta
beyzasaglam Bende 2 gündür başladım diyete yarmalı yoğurt çorbası , ıspanak,yoğurt, salata, 2 dilim kepekli ekmek yedim Açlık 71 Tokluk 124 çıktı Leblebi yükseltiyor mu arkadaşlar leblebi yedim biraz ama tedirginim 🤔
Merveyzc1661 beyzasaglam ben netten leblebi dengeliyoe diye okumuştum ama ara öğün sonrasıda hiç ölçmedim çok fazla yemedğim için
beyzasaglam Merveyzc1661 Sabah biraz beyaz unlu yufka yemiş bulundum o kadar yükseltmiş ki simdi herseyden korkar oldum 😅
Merveyzc1661 beyzasaglam beyaz un başa bela canısı kesinlikle uzak dur nimet a101 tam buğday ekmeği var ben bir dilim ondan yiyorum sabahları hiç etkilemiyor çok kaçırdığını düşündüğünde hareket et oda baya düşürüyor enerjiyi yakmış oluyorsun
beyzasaglam Merveyzc1661 Teşekkkür ederim bu platform iyi oluyo hem fikir hem moral veriyo diyete başlamış biri olarak acemilik çok
Merveyzc1661 beyzasaglam normal canım ilk zamanlar biraz bunalıp stres yapcaksın ama sonra sonra kendine geliyorsun beni motive eden şey hem bebek sağlıklı hemde kilo almam durup kilo vermeye başladım 😊
beyzasaglam Merveyzc1661 Bende 3 4 günde hemen 1 kilo verdim zaten aşırı almamıştım daha fazla vermesem iyi olacak 😅
beyzasaglam Merveyzc1661 Senin için iyi olmuş o zaman kaç haftalık bebiş 😍 Ben bugün 27 hafta oluyorum 6 kilo almıştım 5 e düştü nerdeyse 🤷