Feride-42 Sabah kahvaltısında bir şey yemiyprum doğru dürüst hep yüksek çıkıyor akşam iyi çıkıyor anlamıyorum
Merveyzc1661 Feride-42 maşallah akşam yemeği sonrası hareklerin dahamı fazla oluyor acaba canım belki ondandır
Merveyzc1661 Nundiyebiri yok kuzum diyetle takip halindeyiz şuan ilerleyen dönemde gerekli görürnü doktorum bilmiyorum ama hareket çok önemli bak sen her öğünden sonra yürüyebiliyorsan yürü evde işlerini felan ona göre paylaştır inan çok düşürüyor
Nundiyebiri Merveyzc1661 denedim ama değişmedi ya bende hiç bir şey yapmıyorum yapıncada değişmiyor yapmayınca da yoruldum
Nundiyebiri Açlık 114 Tokluk 157 1 kase mehir(yarma ve yogurtta oluyor sadece ) 1 kasede ekşili köfte çorbası (etsiz) 1 bardak ayran
Feride-42 Merveyzc1661 aksine gündüz daha hareketliyim akşam yorgun düşüyorum nasıl böyle çıktı hayret ediyorum
Mega123 Sermec27 Çok şükür rabbim daha iyi etsin inşallah 🤲🏻. İyiyim bende hamd olsun kızım olcak inşallah onu bekliyoruz 🥳
Sermec27 Kızlar akşam 4 5 kaşık tavuklu bulgur pilavı yanında 5 kaşık etli patatesli güveç patates 1 dilimdi 1 tane de pirinçli kuru dolma yedim 122 cıktı 🥰