Sermec27 beyzasaglam contour plus kullanıyorum ben cok memnunum tavsiye ederim mesela bir parmaktan ölçüm yapıyorum hemen ardından diğer parmaktan ölçüm yapıyorum blr kaç kez denedim böyle 1 2 değer fark cıktı sadece 🥰
beyzasaglam Sermec27 Teşekkür ederim 220 ye geliyomuş çok vakit kaybetmeden alaym da bari içim rahat etsin 😅
Sermec27 beyzasaglam bencede Allah yardımcımız olsun sağ salim dogum yapıp kurtulalım bu şekerden inşallah 🤲 🥰
Kon Sermec27 canım ben 7 de yemek yedim 8 de ölçüm yapıyorum doğru değil mi yedikten bir saat sonra yani
Snms17 Bsmlh takip edemiyorum yorumları Doğum gerçekleşti mi ? inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Şifa versin ikinizede👶🏻
Umutttr Eceee7 bende 35. Haftama girdim doktora daha gidemedim ya sizin Eceee7 az kalmış canım bbizde 35 olduk az daha sabır etmek işte"
Eceee7 Umutttr evet az kaldı inşallah bir sorun yaşamadan atlatırız inşallah sizin doğum tarihi belli mi
Bdh6445 Kizlar corba yemek istiyorym ama hepsi ya unlu ya pirincli ya da patatesli unsuz yayla corbasi yapayim dedim kesildi siz hangi corbayi yapiyorsunuz tarifiniz var mi ?
Sermec27 Bdh6445 ben tarhana çorbası domatesli şehriye corbası ve yeşil mercimek çorbası tüketiyorm 🥰
Bdh6445 Bu arada oglen 7 yemek kasigi patlican yemegi 1 kase cacik 1 bucuk dilim ekmek yedim 115 cikti ☺
Bdh6445 Sermec27 tarhanada un var diye cesaret edemedim hic :( domates corbasi ve mercimek corbasini unsuz nasil yapiyorsunuz
Kon Sermec27 kızlar bu züber çikolatası şekersiz mi alıp yesem birde onun Züberin şekersiz fıstık ezmesi çıkmış hiç yediniz mi
biyologelif Suzii-90 aaa ne güzel bizlerede dua et doğuma girmeden önce. Heyecanlı mısın ? Ben o günlerde nasıl olurum bilmem. Heyecandan uyuyamazdım heralde ☺️
Suzii-90 biyologelif ederim tabiki canim heycanliyim tabi karmakarışık duygular sezeryan olucam bide ne yasicam bilmeyince daha değişik oluyo insan ama oğluma kavuşacak olmak bambaşka bi duygu darısı sizlere canim Rabbım hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah