Suzii-90 biyologelif ederim tabiki canim heycanliyim tabi karmakarışık duygular sezeryan olucam bide ne yasicam bilmeyince daha değişik oluyo insan ama oğluma kavuşacak olmak bambaşka bi duygu darısı sizlere canim Rabbım hepimize hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
biyologelif Suzii-90 inşallah canım sizlerin doğumu olması bizede enerji. Rabbim hepimize nasip etsin 🤲
Feride-42 Kızlar öğle yemeğinde yarım dilim ekmek 2 kepçe pirinçli yoğurt çorbası 2 köfte 1 bardak ayran içtim 127 çıktı
Feride-42 Şimdi de akşam yemeğinde bir küçük tabak salata iki küçük parça patates iki kaşık tavuk üç kaşık yoğurt ve yarım dilim ekmek yedim ama zorla yedim hiç acıkmamıştım bakalım kaç çıkacak
Bdh6445 Iyi aksamlar kiar aksam 8 9 yk bulgurlu semizotu 1 kase salata 1.5 2 dilim araai da ekmek yedim 102 cikti
Nundiyebiri Sermec27 baya güzel çıkmış bu gün benim sinirim bozuldu yemekten önce sadece bir küçük çilek atmıştım agzıma açlık 131 çıktı bir kase cacık yedim sonrada bir kase yogurt 139 çıktı tokluk
Kon Sermec27 kızlar bu züber çikolatası şekersiz mi alıp yesem birde onun Züberin şekersiz fıstık ezmesi çıkmış hiç yediniz mi
Alinamoms Kon ben o fıstık ezmesinden dün aldım canım ama şekerimi hiç yükseltmedi hatta 1 dilim ekmeğe baya sürdüm de yedim ama etkilemedi bence alıp dene ben beğendim 😊
Kon Sermec27 lokması nasıl güzel mi odamı şekersiz mesela hergün yiyormusun yoksa arada. Bir mi canım