Eceee7 Suzii-90 canim küçük tansiyon 9 larda ama.buyuk 12 küçük 8 dusse rahatlayacam inşallah ama 2 gun önceye göre daha iyi.cok şükür dogum a 2 günün kaldı ne güzel
Suzii-90 Eceee7 düşer inşallah canim sıkıntı stres etkiler sekeri etkilediği gibi doktoruna söylesen sana kan sulandirici başlasa aslında faydası olur tansiyona da Ay evet canim çok şükür 2 gün sonra kavuşuyoruz yavrumla 🥰 darısı size insallah 🤲
Suzii-90 beyzasaglam direk insülin bağlanmaz canim 1 hafta diyet baslanir her öğün ölçüm yaparsın diyete rağmen düşmezse insülin baslanir canim gecmis olsun sıkıntı yapma diyetle normale döner insallah ama insulinden de korkmayın o da bizim hormonumuz sonuçta
beyzasaglam Bdh6445 Ben açlık verdim solüsyonu içtim hiçbişey yeyip içmeden 2 saat sonra 2. Kanı verdim o kadar. İlk gebeliğim tecrübeli değilim bi de özel hasteneye gidiyorum daha özenli olmalarını bekliyosun güya
Bdh6445 beyzasaglam mesela benim 2. Tokluk normaldi ama sadece birinci yuksek diye diyete baslatti beni. Birde diyetteyken bile birinci saat toklugu olcuyoruZ o sekilde doktoruma gistercem
Eceee7 beyzasaglam benimkinden cok.memnun değilim ama kızların kullandığı daha iyi.idi etiketliym yazarlar benim ki optima almayın 10 15 oynuyor çünkü Suzii-90 @Sermec27
Sermec27 beyzasaglam contour plus kullanıyorum ben cok memnunum tavsiye ederim mesela bir parmaktan ölçüm yapıyorum hemen ardından diğer parmaktan ölçüm yapıyorum blr kaç kez denedim böyle 1 2 değer fark cıktı sadece 🥰
Eceee7 Suzii-90 perşembe randevum var canim konuşacam bakalım.ne yapacak çok.heyecanlsndir simdi.sen 😊
biyologelif Suzii-90 aaa ne güzel bizlerede dua et doğuma girmeden önce. Heyecanlı mısın ? Ben o günlerde nasıl olurum bilmem. Heyecandan uyuyamazdım heralde ☺️
beyzasaglam Bdh6445 Normal uygulama böyle biliyorum da hastanede niye öyle yaptılar 2 saat boyunca su bile içme dediler anlamadım inşallah bu olmamış bi daha yükleme yapcam demezler
Bdh6445 beyzasaglam diyeceklerini sanmiyorum cunku 2. Saatinde yuksek diyete baslatirlar strese girme stres de malesef sekeri yukseltiyor en kisa zamanda randevunu al doktor zaten seker cihazi icin rapor yazar
Bdh6445 beyzasaglam oyle olmasi lazim canim ama emin degilim cunku ben tanidik medikden aldim baya uyguna geldi