Ftmglbkr Bdh6445 Mantarlı omlet yapıyorum onda 133 leri hiç görmedim. Azcık yağ ile tavsiye ederim 👍🏻
Bdh6445 Ftmglbkr ben de cok az zeytinyagiyla yapiyorum ama diyetisyene gitmemistim kendi kafama gore hallediyordum randevu aldim bugune
Anneyizbiz Günaydın canlar açlık şekerim 89 çıktı sizde durumlar nerededir@Bdh6445 Ftmglbkr gulsahgul26 @Sermec27 @demetinceyildirim
Sermec27 Anneyizbiz günaydın canım benimde 90 cıktı 1 yumurta 2 dilim kaşar peyniri 4 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 40 dk sonra ölçücem 🥰
Ftmglbkr Anneyizbiz Günaydın ☺️ Açlık: 86 Saat tokluk: 127 Kahvaltıda; 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim süzme peynir, 2 tane ceviz, 2 tane çeri domates, 1 yaprak kıvırcık yedim, sonrasında bin adım attım.🤪
Sermec27 Ftmglbkr Anneyizbiz Bdh6445 gulsahgul26 Suzii-90 Bsmlh Feride-42 Tubaaa90 Kon fhozknk Eceee7 Umutttr alpinannesiii demetinceyildirim kızlar sabah aclık 90 cıktı 1 yumurta 2 dilim kaşar 4 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği yedim yemekten sonra az harekekt ettim 110 cıktı tokluk 🥰
demetinceyildirim Anneyizbiz günaydın canım ben ölçmüyorum her zaman arada kaçırdığımda ölçüyorum doktorum sürekli ölçme dedi👍
Sermec27 Ftmglbkr güzel canım valla benim aclık 90 cıktı 1 yumurta 2 dilim kaşar 4 zeytin 1 dilim tam bugday ekmeği yedim harekette ediyorum şükür artık ayaklandım 20 dk sonra bende ölçücem 🥰
Sermec27 Bsmlh Anneyizbiz Suzii-90 Bdh6445 demetinceyildirim biyologelif Feride-42 Ftmglbkr gulsahgul26 Tubaaa90 fhozknk kızlar öğlen 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık susuz karnabahar yemeği yedim yemekten sonra az hareket ettim 98 cıktı 🥰
Feride-42 Doktorum bana ölçmene gerek yok burada kontrolünü yapıyorsun zaten dedi. Kahvaltıda 1.5 dilim tam buğday ekmeği bir tavada Yumurta bir domates bir salatalık 3 ceviz 2 kaşık semiz otlu yoğurt yedim. Birazdan ara yapcam
Sermec27 gulsahgul26 biyologelif Umutttr Anneyizbiz fhozknk Bsmlh Ftmglbkr Bdh6445 Feride-42 Eceee7 Kızlar 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 4 kaşık bulgur pilavı 3 4 kaşık salata sebzeli somon yedim içinde sogan domates 3 dilim patates vardı 121 cıktı 🥰
Anneyizbiz Sermec27 benimse tokluk 120 çıktı hiç hareket etmedim etsem 110 çıkıyırdu hatta 90 da çıkıyordu neyse çok şükür sınırın altınds🤗
Kon Sermec27 canım ben 7 de yemek yedim 8 de ölçüm yapıyorum doğru değil mi yedikten bir saat sonra yani
Bdh6445 Sermec27 hareket edince sonuc yaniltici olmuyor degil mi diyet icin bende hareket etmiyorum sadece bulasiklari toparliyorum