demetinceyildirim Anneyizbiz günaydın canım ben ölçmüyorum her zaman arada kaçırdığımda ölçüyorum doktorum sürekli ölçme dedi👍
Sermec27 Bsmlh Anneyizbiz Suzii-90 Bdh6445 demetinceyildirim biyologelif Feride-42 Ftmglbkr gulsahgul26 Tubaaa90 fhozknk kızlar öğlen 6 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık susuz karnabahar yemeği yedim yemekten sonra az hareket ettim 98 cıktı 🥰
Bdh6445 Sermec27 hareket edince sonuc yaniltici olmuyor degil mi diyet icin bende hareket etmiyorum sadece bulasiklari toparliyorum
Bsmlh @Suzii-90 @Sermec27 geldim simdi kızlar bende dr nst sancılar inmiş gayet iyiyiz ama o sezeryan yerım ince Cumartesi 1 Mayıs kesın sezeryan bebek uyumu cok güzel iğneden de vazgeçti 🤲🤲
Sermec27 Bsmlh cok şükür canım minik kızın benimle aynı gün doguyor inşallah daha da bir mutlu oldum cok sevindim canım 3 gün sonra kavusuyorsunuz 🥰🌸
Bsmlh Sermec27 evet cnm sakın bana erken deme dedi hersey cok güzel dedi sadece o ince yerı es gecemem dedı baya ıncelmıs kagıt gibi diye tamam hocam dedim
Sermec27 Bdh6445 cok güzel cıkmış canım bende 6 7 kaşık bulgur pilavı 6 7 kaşık susuz karnabahar yemeği yedim 50 dk sonra ölçüm yapcam 🥰
Sermec27 gulsahgul26 biyologelif Umutttr Anneyizbiz fhozknk Bsmlh Ftmglbkr Bdh6445 Feride-42 Eceee7 Kızlar 1 kepçe yeşil mercimek çorbası 4 kaşık bulgur pilavı 3 4 kaşık salata sebzeli somon yedim içinde sogan domates 3 dilim patates vardı 121 cıktı 🥰
Bsmlh Suzii-90 ay inşallah canım senın haftan benden iyi kuzum gene ama bana artık hafta deme dedı vallahı bozuscaz dedi🤣🤣
Anneyizbiz Sermec27 canlar bende 6 y.k ıspanak 5 y.k kuru fasulye 4 y.k yoğurt iki ince dilim çavdar ekmek bir kase bol peynirli salata yedim tokluğum 98 çıktı yemekten sonra kesinlikle hareket canlar çok önemli@Sermec27#14757317 Bsmlh @demetinceyildirim @Eceeee @tanya25 @Yasemin67_