biyologelif Ftmglbkr artık buna çok eminim hareket gerçekler çok faydalı hem şeker için hem doğum için
Sermec27 Kızlar sabah aclık 89 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği 1 haşlama yumurta 2 dilim kaşar 3 zeytin yarım bardak kefir içtim tokluk 107 cıktı 🥰 Eceee7 Suzii-90 Bsmlh Tubaaa90 Feride-42 biyologelif gulsahgul26 Ftmglbkr demetinceyildirim damlaaltinay Anneyizbiz Dilara1903
Suzii-90 gulsahgul26 evet canim baktım 1.saat düşüktü gittim bıraktığım yarimi da yedim zaten zor bırakmıştım 🤣🤣
Feride-42 Akşam ekmek yemeğince çayın yanında bir küçük hurma ve yarım çay bardağı leblebi yedim ama şekerimi ölçmedim
Edahas Merhaba bendede gebelik şekeri var ve insülin kullanıyorum. 1 saat önce insülin vurdum ve yarım mango yemiştim şekerim 202 çıktı bu normal mi yarım mango bu kadar yükseltirmi şekeri böyle yüksek çıkan varmı
Bsmlh Kızlar geldim ben anestezi gördü dosya açıldı tarıh verıldı ama degısebılır notu ile covid ve kan testler 24 saat önce dedi yada doguk yapacağın gün erken gel 30 dk çıkar zaten dedi geldim şekeri herşeyi not alıyorlar bilginiz olsun
Bsmlh Sermec27 evdeyım kuzum sezeryan ya on hazırlık ıcın anestezi görüyor onları halledip geldim süsleme herşey yasaklanmış🙈
Eceee7 Bsmlh kimseyi de almiyrlar es dışında ben lahusa taci bile almadım oyle kotu bi döneme denk geldik bebislerimizin bahti güzel olsun artik
Sermec27 Bsmlh analdım canım iyi bari iyi olmana sevindim aman süs eksik kalsın bizden sağ salim doguralım da biz 😁