Feride-42 Kızlar akşam yemeğinde küçük tabak salata 4kaşık yoğurt 2 kaşık kabak yemeği bir kepçe yeşil mercimek çorbası yedim bir de 4 parça kuşbaşı yedim ekmek yemedim hiç deneyim diye 100 çıktı şekerim bu ekmek beni mahvediyor ya
Sermec27 Feride-42 gayet güzel degerin canım ben sadece sabah yiyorum 1 dilim tam bugday ekmeği unonun onun dısında pek ekmek yemiyorum
biyologelif Ben bu şekeri tam istediğim gibi düşüremiyorum çok yemek yememem rağmen hep 130 larda inanın sizlerin yediklerinize bakıyorum bazen benden daha fazla hep yatış halinde olduğumdan mıdır bilmem. Ama daha 110 ları görmedim bile gerçi şükür 140 geçmiyorım ama bu yemeye daha az çıkması lazım. Serklaj bir yandan şeker bir yandan sıkışıp kaldım
Sermec27 biyologelif ahh canım seni cok iyi anlıyorum bende bazı sebeblerden 10 gündür yatıyorum korkumdan az yiyorum düşük cıksın diye az kacırsam 130 cıkıyo yürüyüş gercekten cok etkili Allah yardımcımız olsun hepimizin canım inşallah 🤲
Ftmglbkr biyologelif Hareket etkiliyor gerçekten 👍🏻 yürüyüş yapmadığımda benim de 120 üstüne çıkıyor. Yürüş olursa 100 115 arası değişiyor
biyologelif Sermec27 ne biliyim canım yürüyüş gerçekten çok etkili bunun farkındayım ama bu kadar yemeye şeker düşmüyor birde bebek kilo alır mı diye düşünüyor insan
demetinceyildirim Sermec27 Bsmlh Eceee7 Dilara1903 Umutttr Suzii-90 Demett16 Kızlar 4 dilim kendim tam buğday unundan yaptığım pideden yedim ve bir bardak ayran içtim tokluk 1.saat:119 🤗💃💃
Sermec27 demetinceyildirim maaşallah canım bende tam bugday unundan tarif deniycem ayaklanır ayaklanmaz, 🥰
Sermec27 Kızlar sabah aclık 89 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği 1 haşlama yumurta 2 dilim kaşar 3 zeytin yarım bardak kefir içtim tokluk 107 cıktı 🥰 Eceee7 Suzii-90 Bsmlh Tubaaa90 Feride-42 biyologelif gulsahgul26 Ftmglbkr demetinceyildirim damlaaltinay Anneyizbiz Dilara1903
gulsahgul26 1.5 kepçe domates çorbası+salata+Fırında çipura,biber,elma dilim ptates :128 ptatesi 7-8 tane yemişimdir ama tutsam daha iyi çıkardı🙃
Ftmglbkr gulsahgul26 Benim menüde hemen hemen aynı sadece patatesi ince 3 dilim yedim ve 1 kepçe çorba içtim 86 çıktı. Ama çok hareket ettim yemekten sonra ☺️
Sermec27 Murvetdundar düşmüyor canım yükseliyor herhangi bir belirti yaşamadım ben yüklemede öğrendim
biyologelif Ftmglbkr artık buna çok eminim hareket gerçekler çok faydalı hem şeker için hem doğum için
Sermec27 gulsahgul26 Eceee7 tinymom geçmiş olsun canım insülinden korkma hayırlısı neyse o olsun canım 🥰 Suzii-90 Feride-42 Tubiko52 demetinceyildirim biyologelif Bsmlh Anneyizbiz Ftmglbkr damlaaltinay kızlar öğlen 7 çatal 1 tabak dolusu kepekli spagetti yedim yanında 4 5 kaşık yogurt 111 cıktı 🥰
Tubiko52 Arada bir şekerim yüksek çıkıyor yediklerimden sebep. Daha yeniyim ne yüksektiyor bilmiyorum yedikce bakıyorum bazı şeyler yükseltiyor. Haftada 1 kere mesela cok zararı olur mu ??