Eceee7 Bsmlh kimseyi de almiyrlar es dışında ben lahusa taci bile almadım oyle kotu bi döneme denk geldik bebislerimizin bahti güzel olsun artik
Bsmlh Eceee7 amin cnm bende almadım vallahı saglıkla doğup evime gelsinde evimde süslenirim makyaj için alsammı bile kararsızım ama
Eceee7 Gunaydin kızlar Sabah 2 yumurta mantardan omlet yaptim 2 dilim ekmek 6 zeytin domates salatalıkve yarim avokado ile yedim aclik 86 tokluk 120 cikti yumurtayı yağda yiyince yükseliyor. Gece ellerimin ağrısından uyuyamadım son ay çok zor gececek😔
Sermec27 Eceee7 benim de dünden beri baş parmağım karıncalanıyo sadece paş parmak ama acaba benim de el uyuşması mı başlayacak
Eceee7 Bsmlh doğurup evime getireyim istiyrm valla ne biri gelsin ne foto falan o kadar kötü durumdaki vaka sayıları bide her yerim şişti kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki foto.bile istemiyrm 😔
Sermec27 Bsmlh analdım canım iyi bari iyi olmana sevindim aman süs eksik kalsın bizden sağ salim doguralım da biz 😁
Bsmlh Sermec27 vallahı eksık kazasın süs kuzum ya aman benım tek derdim kuaföre gidemicem malum hem ortalık kötü hem alt incelmiş ya Allah muhafaza sözde lazeriyim🥺
Bsmlh Eceee7 ödemmi oldu sende ben aynı canımda eşim olcak evımde güzel olurum diyorum sonra diyorum moral olur yapsammı makyaj sonra bakıyorum 11:30 doğum ayağa kalk vs 5 olcak akşam be gerek var
Eceee7 Sermec27 inşallah canım çok fena ya 3 4haftamizi bi an önce saglicakla atlatayim bayagi zorladı beni bide berbat bi sıcak hava var
Eceee7 Bsmlh evet canim ya balon gibi sistim 😔 bende ayni şeyi dusunuyrm o halde bide onuda düşünecek halimiz de olmaz.gibi
Sermec27 Kızlar sabah aclık 89 cıktı 1 dilim tam bugday ekmeği 1 haşlama yumurta 2 dilim kaşar 3 zeytin yarım bardak kefir içtim tokluk 107 cıktı 🥰 Eceee7 Suzii-90 Bsmlh Tubaaa90 Feride-42 biyologelif gulsahgul26 Ftmglbkr demetinceyildirim damlaaltinay Anneyizbiz Dilara1903
Bsmlh Suzii-90 yok kuzum anestezi gördü testler covid testi için gitmiştik anestezi muayenem dosyam açıldı testler doğum sabahı yapalım dedı
Bsmlh Eceee7 ödem için dr bişi demiyormu benımde vardı ama su tüketimi arttıkça indi indi hiç kalmadı
Eceee7 Suzii-90 ben hep.ayaktayim canim ondan da sanirim ev isi yemek derken daha oturmadım mesela komşuda simdi senin artik ayağının altına yastık koyup yatman lazım iş yapacak ayakta duracak dönemin kalmadı dedi