Sermec27 Kon bu sonuclar düşük canım 140 ı geçmediği sürece sıkıntı olmaz hatta arada ufakta olsa sınırı geçince bile sorun olmuyor
damlali Sermec27 yemek yemedim ama öyle ara bi saatte eşim tatlı almış dayanamadım agladım yedim sonra pişman oldum 1saat tuttum 100cıktı
Sermec27 damlali tatlı için 1. Saat cok iyi bir deger ben dün dondurma yedim 134 cıktı sınırı geçmediğin sürece sıkıntı olmaz canım 🥰
Kon Sermec27 canım akşam tokluk 104 dü 2 saat 122 çıktı nasıl çok sıkıntı olur mu ben çok kafaya takıyorum ya
Sermec27 Kon bunu doktorunla görüş canım bazen benim de yükseliyor ikinci saat ama 2 3 değer senln 20 değer falan yükselmiş
Kon Sermec27 aslında nette ikinci saat 120 altında olması lazım diyor çok çok yüksek bir değer değil aslında demi
Sermec27 alpinannesiii Umutttr Bsmlh Eceee7 gulsahgul26 alpinannesiii Dilara1903 Feride-42 Anneyizbiz Suzii-90 demetinceyildirim Ftmglbkr tinymom fhozknk damlaaltinay kızlar akşam 1 kase sehriyeli domates corbası yanında kabak fırına attım 1 tane 1 biber fırında ve 1 dilim patates fırında yanında 3 catal kepekli makarna 4 kasık salata 104 cıktı 🥰
demetinceyildirim Sermec27 Bsmlh Eceee7 Dilara1903 Umutttr Suzii-90 Demett16 Kızlar 4 dilim kendim tam buğday unundan yaptığım pideden yedim ve bir bardak ayran içtim tokluk 1.saat:119 🤗💃💃
Kon Sermec27 tamam canım söylerim onu neden acaba ilk defa oldu ama ilk saat düşük ikinci saat neden yükselir acaba bi sorayım
Sermec27 Kon ben mesela sabah hangi parmakla başlıyorsam akşama kadar öyle devam ediyorum ertesi gün diğer parmağa geçiyorum