Anneyizbiz Sermec27 camım benimde bugün akşam yemeği bir saat sonra 125 çıktı çok şükür liste şu şekilde Sabah aç 88 Tok 134 Öğle tok 90 Akşam tok 125 Sabah ki kilom 92.8 çıktı dün ki kilom 93.4 dü -600 gram inmişim😎😊😊😊yaşasın diyet🤠Anneyizbiz Sermec27 Ftmglbkr demetinceyildirim Dilara1903 @Bsmlh @wcee@Eceee7 @Yaseminkosar22
Anneyizbiz Sermec27 sadece onları mi yedin canım çok çıkmış ya baksana demek dondurma kırmızı listede
Sermec27 Anneyizbiz ya aslında algida yükseltmiyo algida porsiyonu 16 seker oranı benim yediğim 28 sanırım benim ondan yüksek cıktı ardından makarna yiyince o da yüksek cıktı ama artık algida denerim 🥰
Ftmglbkr tinymom Ay Allah yardımcın olsun. İnş bir daha hiç görmezsin o değerleri. Hep 140 ın altında olsun 1. Saat toklukların 🤲🏻
Anneyizbiz Sermec27 hııı doğrudur canım dondrumayı tek denemek görmek lazım yükseltme oranını makarna da etkilemiştir neyseki sınırı geçmemiş
Suzii-90 tinymom ben hep yiyorum canim döner alıyoruz döner de yiyorum 2 tane dürüm o da yukseltmiyo dün çiğ köfte yedim etsiz bir dürüm yaptim o da yukseltmedi ama senin haftan küçük galiba dimi çiğ köfte yeme sen ben dahabu hafta yedim
Sermec27 @Kon canım bak burda sekeri olan arkadaşlarla günlük ölçüm yapıyoruz tarif veriyoruz birbirimize sende takip edebilirsin 🥰
123deryakulce O kadar tatlı yemek istiyorum ki gece rüyamda kek görüyorum. Şekerim çıkar diye rüyamda yemiyorum. Bebeklerimizi inşallah sağlıkla kucağımıza alırız, diyetten çok sıkıldım artık.
Sermec27 123deryakulce aynı ben bu 😁rüyamda kekler pastalar börekler görüyorum sekerim cıkar diye yemiyorum ama bari rüyada yesek valla Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲 zor 🥰
tinymom Suzii-90 evet 😂 ben ilk zamanlarda da çiğköfte felann yerdim hep 😂 şekerden dolayı dikkat ediyorum yoksa yerim herşeyi 😂
Suzii-90 Bsmlh kuzu bugün doğru bi ölçüm yapamadı doktor bebis kendini toplamış tostop olmuş açmadı kendini tahmini kilo söyledi 3 kiloya yakın söyledi tahmin olarak 37+4 le uyumlu çıktı en son ulteasonda öyle yaziyo yani