Suzii-90 Bsmlh kuzu bugün doğru bi ölçüm yapamadı doktor bebis kendini toplamış tostop olmuş açmadı kendini tahmini kilo söyledi 3 kiloya yakın söyledi tahmin olarak 37+4 le uyumlu çıktı en son ulteasonda öyle yaziyo yani
Bsmlh Suzii-90 iyi cnm kılosuna cok iyi maşallah benımkide tostopdu ama kasılmaktan benımkı dur bakalım saglıkla gelişimlerde🤲
tinymom Suzii-90 evet 😂 ben ilk zamanlarda da çiğköfte felann yerdim hep 😂 şekerden dolayı dikkat ediyorum yoksa yerim herşeyi 😂
Suzii-90 tinymom çiğ köfteyi öğlende yedim yemekten sonra o da yukseltmedi canim marulla beraber 4 tane yedim yemegin üstüne 126 çıkmıştı sonuç
Dilara1903 Sermec27 kız bende kepekli makarna yedim kıymalı 129 çıktı benimde geçen 110 falandı en fazla. Benimde limonata bozdu dengemi🤦🏼♀️
Sermec27 Dilara1903 öncesinde yediğimiz sey etkiliyor valla Dilara senln doktorun kim canım nereliydin sen erkek mi doktorun kadın mı 🥰
Dilara1903 Sermec27 bencede sonrasında düşüyor ama bi sonrakini yükseltiyor yine🤦🏼♀️ Benim karışık😂 aslen muşluyum ama aydında büyüdüm şimdi yalovadayım öğretmenim😂 doktorum kadın, dahiliye doktorum erkek, 29 yaşındayım😂
Sermec27 alpinannesiii Umutttr Bsmlh Eceee7 gulsahgul26 alpinannesiii Dilara1903 Feride-42 Anneyizbiz Suzii-90 demetinceyildirim Ftmglbkr tinymom fhozknk damlaaltinay kızlar akşam 1 kase sehriyeli domates corbası yanında kabak fırına attım 1 tane 1 biber fırında ve 1 dilim patates fırında yanında 3 catal kepekli makarna 4 kasık salata 104 cıktı 🥰
Sermec27 Dilara1903 bende 30 olcam 1 mayısta doktorunun ismi ne bacım benim doktorum kadın cok memnunum ismi lale çetin yılmaz bende aydında okudum bu arada 🥰
demetinceyildirim Dilara1903 seray sana direk doktorun ismini ver ben seni oradan biryerlerden bulurum demek istiyor 😂😂
Demett16 Duygu17 canım ben geçen 2 tane tulumba tatlısı yedim öyle yemekten 1 saat sonraydı. Oturmadım evde işlerim vardı onları hallettim duşa falan girip çıktım 2. Saati ölçüyorum doktorum öyle istediği için 2. Saat 120 çıktı tam sınır yani aklında bulunsun ona göre az kontrollü yiyebilirsin ve oturma sonrasında yürü iş falan yap vücut yaksın hemen
Demett16 demetinceyildirim yaa bende istiyorum 😅🤭 nasıl yapıyorsunuz ki Soyadı fotoğraf falan olmadan 😂😂
Dilara1903 demetinceyildirim heeeeeee o mevzuu 😂😂 Aybala Fatma Gürsoy 😂 dur burdaki profilide aynısı yapayım bari 😂