Sermec27 Bsmlh bir daha algida deniycem onun seker oranı 19 muş benim yediğim 28 di demek ki algida yesem 120 cıkacak en fazla 🥰
Bsmlh Suzii-90 anlamadım ki insagramla uğraşıyorum basıyorum geri atıyor delirtti beni 😳 yeniden yüklücem du cnm
Sermec27 Umutummm Eceee7 Suzii-90 Bsmlh Dilara1903 Ftmglbkr fhozknk Duygu17 demetinceyildirim Feride-42 Tubaaa90 bu akşam 8 kaşık kepekli makarna 2 3 kaşık salata yedim 130 cıktı dondurma yükseltti ya öncesinde normalde makarna yiyince 110 falan cıkıyordu benim
Busra-kaya Elizanleyla ediyorum hala ama hiçbir şekilde fayda etmiyor bebeğimin çooook tatlı oluşumda kaynaklı galiba 😂
Eceee7 Suzii-90 kiz benim doktor emeklilik yasinda instagram i varmidir bilemedim ama sizin doktorlardan buluruz😀
Sermec27 @Yzc21 @Esraacf hanımlar bakın burda biz seker takibi yapıyoruz birbirimize tarif veriyoruz isterseniz burayı takip edin
Umutummm Dilara1903 Dilara1903 Dilara1903 Eceee7 aynen valla ben bi düzen tutturamadım bi düşüyor bi çıkıyor Pek bişey yemiyorum yemek ten hemen sonrada kusuyorum gene çok çıkıyor
Suzii-90 Sermec27 Bsmlh tinymom Umutummm Eceee7 Dilara1903 Ftmglbkr fhozknk demetinceyildirim kizlar bende tantuni yaptik 2 dürüm yedim yanında ayran ve rokayla 1.saat 118 çıktı 💃💃💃
Umutummm Evet canım normal de bir haftam var dört aylık olmaya ama doktorum diyor biraz önden gidiyoruz doktorun dediğine göre dört ay bir hafta öndeyiz
Bsmlh Sermec27 kuzum bende ilkkez az pirinç olan çorba 8 yk nohut az ekmek tb yogurt yedim şimdi ölcücem dondurma güvenemedim 2 kaşık yedim şimdi bide korktum bogazlarım şişer bide doğum yakın🙈
Ftmglbkr Sermec27 yine iyi çıkmış ya. 140 ı geçmesin de ☺️ benim de; 1 kepçe çorba Fırında köfte mantar soğan biber (4 tane yedim) 2 yemek kaşığı bulgur pilavı Salata ve 4 5 kaşık yoğurt saat 110 çıktı çok şükür 👍🏻
Sermec27 Bsmlh valla ben bir kutuyu yedim işte 6 catal vardı 🙈ama bir daha algida denerim ben maraşlım yedim benimkinn şeker oranı 28 algida seker oranı 19
Bsmlh Sermec27 Algida kuzum benım evde olan ondan yedım ama doğumu etkiler diye korktum az yedim bide şişer bogazım dedim