Sermec27 Ftmglbkr 134 cıktı ama sanırım benim aldıgımın şeker oranı yüksekti bir daha algida maraş alcam
Sermec27 Umutummm Eceee7 Suzii-90 Bsmlh Dilara1903 Ftmglbkr fhozknk Duygu17 demetinceyildirim Feride-42 Tubaaa90 bu akşam 8 kaşık kepekli makarna 2 3 kaşık salata yedim 130 cıktı dondurma yükseltti ya öncesinde normalde makarna yiyince 110 falan cıkıyordu benim
Suzii-90 Sermec27 Bsmlh tinymom Umutummm Eceee7 Dilara1903 Ftmglbkr fhozknk demetinceyildirim kizlar bende tantuni yaptik 2 dürüm yedim yanında ayran ve rokayla 1.saat 118 çıktı 💃💃💃
Dilara1903 Ftmglbkr aynı şeyleri yiyip farklı sonuç alınca korkuyor insan🤷♀️ Sermec27 tabi ben üstüne baya hareket ettim senin o şansında yoktu. Amaaan afiyet bal şeker olsun sınırı geçmedin ya💃🏽
Anneyizbiz Sermec27 camım benimde bugün akşam yemeği bir saat sonra 125 çıktı çok şükür liste şu şekilde Sabah aç 88 Tok 134 Öğle tok 90 Akşam tok 125 Sabah ki kilom 92.8 çıktı dün ki kilom 93.4 dü -600 gram inmişim😎😊😊😊yaşasın diyet🤠Anneyizbiz Sermec27 Ftmglbkr demetinceyildirim Dilara1903 @Bsmlh @wcee@Eceee7 @Yaseminkosar22
Suzii-90 Sermec27 kiz iyi cikmis haftada bir ye iste bittersiz ye daha düşük cikar sinirin altında kalmış işte daha ne olsun sıkıntı yok çok eylenücüükk 🤣🤣💃💃
Dilara1903 Sermec27 midemiz bayram etti bugün öyle düşün 😄 ben de iki gündür 140 üstü görüyorum umarım uzun süre görmem🤦🏼♀️ Suzii-90 ilk defa içtim meyve suyunu, ve arkasını okudum tatlandırıcı varmış gerçekten tadıda gayet şekerliydi zaten.
Suzii-90 Dilara1903 ondan olmuştur bence canim tatlandırıcı vardır içinde muhtemelen o çıkarmıştır canim bu kadar ben hiç meyve suyu içmiyorum Feride-42 e öyle canim gercekten biz düşük olsun da sıkıntı olmasın diye uğraşıp duruyoruz 🤦♀️
Suzii-90 Eceee7 tamam canim ac da inatagramini yazma askıya alırlar seni doktorunu takip et bize de doktorunun adini söyle ordan buluruz seni profil resmini de burdaki yap oldu bitti 🤣🤣💃💃
Eceee7 Suzii-90 kiz benim doktor emeklilik yasinda instagram i varmidir bilemedim ama sizin doktorlardan buluruz😀
Dilara1903 Suzii-90 kola içince bile bu kadar yükselmemişti 🤦🏼♀️ Akşam yemeğine dışardan balık isterim diyodum kapatmışlar ne yiyecem ben şimdi🤔
Bsmlh Suzii-90 anlamadım ki insagramla uğraşıyorum basıyorum geri atıyor delirtti beni 😳 yeniden yüklücem du cnm
Sermec27 Busra-kaya bazıları öyle oluyormuş diyete ragmen düzelmeyen varmış rabbim şifa versin inşallah 🤲