Ftmglbkr Feride-42 Ekmek yiyorsak eğer 1 kepçeden fazla çorba, pilav, patates tüketmemek lazım. Ben ekmek yemeyip diğerlerini yiyorum etkilemiyor çok fazla ama saydıklarımın yanında ekmek yersem hemen 140 a geliyor 🤣🤦🏻♀️
Sermec27 Ftmglbkr canım baya düşük ikinci saate gerek yok bence 4 5 deger artsa en fazla yine düşük 🥰
damlaaltinay Ftmglbkr Sermec27 @Bsmlh @Suzii-90 @Feride-42 @biyologelif kızlar iyi akşamlar 1 kepçe kabak çorbası 1 tane yeşil mercimek ve Bulgurlu yeşil dolma 3 adet hıngal (büyük mantı) 1 adet salatalık domates biber 1 dilim tam buğday ekmeği 108 çıktı 🙅♀️🧿
Sermec27 damlaaltinay ee maaşallah ben bulgur yediğimde ekmek yemiyorum sen hem dolma hem mantı hem ekmek iyi düşük cıkmış kız sen her gün kabak corbası mı yiyorsun 🥰🤭
damlaaltinay Sermec27 kuzum üç çeşit çorba yiyorum ben, kabak, yeşil mercimek, kırmızı mercimek. diğer çorbalara mesela yayla gibi çorbalara un katıldığından yemiyorum 🤪 birde annemgildeyim ben bir çorbayı iki gün tüketiyorum 🤪 eşim yanımda değil 🥺
Sermec27 damlaaltinay anladım canım ben genelde sehriyeli domates corbası veya tarhana çorbası cok nadir mercimek çorbası içiyorum 🥰
damlaaltinay Sermec27 şehriye çorbasını bende denicem bakalım yükseltecek mi bir de her gün 20 dk fitness yapıyorum kuzum, düzenli yaptıktan sonra şekerim düşmeye başladı, eskiden 118-130 aralığında çıkıyordu.
Sermec27 damlaaltinay benim hiç yükseltmiyor canım domatesli şehriye corbası ne güzel bende hareket eder yürürdüm şimdi o da kaldı 🥰
biyologelif damlaaltinay ben şebriye çorbası içtim ama yanında sebze yemeği vardı ve ekmek yemedim diye hatırlıyorum yükseltmedi benim
Sermec27 biyologelif Ftmglbkr damlaaltinay Feride-42 Suzii-90 Eceee7 kızlar 10 gibi ara öğün yaptım 2 ıspanaklı sigara böreği yedim 1 bardak kefir 113 cıktı 🥰
Dilara1903 biyologelif Ftmglbkr alpinannesiii damlaaltinay Feride-42 Sermec27 Suzii-90 Bsmlh Eceee7 demetinceyildirim kızlar akşam yemeğinde tam buğday lavaşa tantuni yaptım. İçine domates maydanoz koydum. Salak gibi lavaşı tavuğun yağına suyuna bandırdım baya bi. Sonuç 142 çıktı şaşırmadım😄 siz yaparsanız yağına suyuna banmayın 😄
Bsmlh Suzii-90 günaydın canlar geçmemişti 9:30 hocayı aradım beraberınde sancı yoksa bekle dedi ilacı erken içirdi akşam yemegı yemedım sadece atıştır dedi sıvı üstü sıvı al dedi 5lt geçti dün yarın 12 de gel yenıden bakıcam dedi eğer sıklaşırsa eskı sezeryan yerın kasılmadan açılır dedi sonra uyumuş kalmışım şimdi kahvaltı edip gidicem dra
Sermec27 damlaaltinay valla şimdi iki ıspanaklı sigara böreği 1 bardak kefir içtim birazdan sonucu ölçerim gecen sabah 3 tane ıspanaklı sigara böreği 126 cıkmıştı bakalım bu kaç cıkacak 1 saat sonra ölçücem 🥰
damlaaltinay biyologelif her gün 20-30 dk çoğunlukla Leslie ile fitness yapıyorum kuzum. Atıyorum videoyu belki sende yararlanmak istersin. Bu benim yaptığım ama ilk defa başlayacaklar için yorucu olabilir, o yüzden Leslie beginner olabilir kuzum başlangıç için.