damlaaltinay biyologelif her gün 20-30 dk çoğunlukla Leslie ile fitness yapıyorum kuzum. Atıyorum videoyu belki sende yararlanmak istersin. Bu benim yaptığım ama ilk defa başlayacaklar için yorucu olabilir, o yüzden Leslie beginner olabilir kuzum başlangıç için.
biyologelif damlaaltinay Ah canım keşle hamilelik öncesi bende çok yapardım leslie ama şimdi rahim ağzımda dikiş var desturla yürüyorum genelde yatıyırum
Sermec27 Eceee7 ben kesmiştim canım etiketleri zaten oğlum abisinin kıyafetlerini giyecek hiç bir sey almadık 🥰 alpinannesiii alpinannesiii Feride-42 Bsmlh Suzii-90 demetinceyildirim Dilara1903 tinymom Ftmglbkr Anneyizbiz damlaaltinay günaydın kızlar ilk kez aclık 94 cıktı bugun dünde 91 di 2 gündür 10 gibi ya tost ya sigara böreği yiyorum onunla alakası olabilir mi acaba bu arada canım pek bir şey istemedi blraz peynir az salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği dünden kalma fırında patates vardı 2 dilim soguk olarak ondan yedim 45 dk sonra ölçüm yapcam 🥰
Dilara1903 biyologelif Ftmglbkr alpinannesiii damlaaltinay Feride-42 Sermec27 Suzii-90 Bsmlh Eceee7 demetinceyildirim kızlar akşam yemeğinde tam buğday lavaşa tantuni yaptım. İçine domates maydanoz koydum. Salak gibi lavaşı tavuğun yağına suyuna bandırdım baya bi. Sonuç 142 çıktı şaşırmadım😄 siz yaparsanız yağına suyuna banmayın 😄
Sermec27 biyologelif Ftmglbkr damlaaltinay Feride-42 Suzii-90 Eceee7 kızlar 10 gibi ara öğün yaptım 2 ıspanaklı sigara böreği yedim 1 bardak kefir 113 cıktı 🥰
alpinannesiii Üff bi koca dilim güllaç yedim ve 151 çıktı şekerim inşallah rşey olmaz çok pişmanım yemeseydim keşke
Sermec27 alpinannesiii ben bu yüzden tatlıya cesaret edemiyorum ya gecen 1 lahmacun 4 tatlı kaşığı sütlaç yedim 1 saat yürüdüm 140 cıktı hem o kadar yoruldum hem 140 cıktı deneyemiyorım korkudan yani
Suzii-90 alpinannesiii büyük dilime iyi çıkmış yine canim ama canınız çekerse zuber yiyin ya da bir iki kare bitter çikolata yiyin daha ağzıma tatlı sürmedim onlardan başka çünkü yükseltiyor yani 15 hafta oldu diyete başlayalı 🥴🥴🥴
Dilara1903 Eceee7 iyi bari vicdan yapıyor 😄 bizimki benden inatçı😂 tinymom 50lik sonucunuz kaç çıktı?
Suzii-90 Sermec27 afiyet olsun canim çok iyi cikmis bende acıktım tost mu yeseeem yoksa yoğurtla birlikte galeta ve karabugday patlagi mi yesem bilemiyorum 😬😬
Suzii-90 Dilara1903 ben yaptım yağsız yaptim nerdeyse tantuniyi canim yemeklerin yağı suyu yasak ya eşim de ben nasıl yiyosam öyle yiyo garibim 🥰🥴
Sermec27 Suzii-90 valla artık az az yiyoruz ya doymuyoruz valla iyi ki yedim az doydum en azından cıkmadı da güzel oldu tost cıkarmıyosa tost ye canım 🥰
Dilara1903 Suzii-90 ay ne bileyim bişey olmaz heralde dedim daldırdım ekmeği🤦🏼♀️ Şu an acayip midem yanıyor napıcam bilmiyorum 😞