Dilara1903 biyologelif Ftmglbkr alpinannesiii damlaaltinay Feride-42 Sermec27 Suzii-90 Bsmlh Eceee7 demetinceyildirim kızlar akşam yemeğinde tam buğday lavaşa tantuni yaptım. İçine domates maydanoz koydum. Salak gibi lavaşı tavuğun yağına suyuna bandırdım baya bi. Sonuç 142 çıktı şaşırmadım😄 siz yaparsanız yağına suyuna banmayın 😄
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 fhozknk Anneyizbiz biyologelif demetinceyildirim tinymom Ftmglbkr Feride-42 Umutummm Dilara1903 Anne01 damlaaltinay kızlar akşam 6 kasık ince bulgurdan kısır yaptım yanında 6 kaşık salata yanında normal beyaz lavaşın ucundan bir parca kopardım üstüne 1 kaşık nohut ezmesi eşim fırında patates yapmıştı 2 dilim ondan yedim sıcaktı 101 cıktı 🥰
Suzii-90 Sermec27 çok iyi canim bende 1 kepçe kırmızı mercimek çorbası biraz buruksel lahanası kıymalı 3 tane de marulla çiğ köfte yedim yarim dilim de ekmek yedim 1 bardak ayran bakalım kaç çıkacak
Umutummm Sermec27 güzel çıkmış yemekten hemen sonra mı ölçüyon canım ben yemekten bir saat sonra ölçüyom
Ftmglbkr Sermec27 Benim bugün; 1 kepçe yayla çorbası 1 dilim tb ekmeği Döner Bol salata Ayran saat 86 çıktı 🤷🏻♀️ 2. Saati de ölçeceğim yağlı sonuçta ☺️
Sermec27 Suzii-90 ben korktum hem kısır hem 2 dilim patates hem lavaşa nohut yedim yüksek cıkar diye bekledim ama düşük geldi şükür inşallah seninde düşük cıkar canım 🥰
Suzii-90 Sermec27 insallah canim yürüyüş yapıyorum üstüne sanki fazla yemişim gibi söyle bi sayinca 🤭🤭
Sermec27 Umutummm yok canım mesela ilk lokmayı 19.30 da aldım agzıma 20.30 da ölçtüm 1 saat sonra yani
Sermec27 fhozknk normalde 7 8 haftadır yemiyordum bu hafta agzıma attım bir kaç kere dayanamadım artık 🥰
Feride-42 Kızlar akşam yemeğinde bir kase yeşil mercimek çorbası 3 kaşık patates oturtması bir kase ev yapımı yoğurt bir küçük tabak salata yedim üstüne bir küçük dilim tahinli pide yedim şerbetli sonuç 113 ben şok ekmek benim şekerimi yükseltiyor
Ftmglbkr Feride-42 Ekmek yiyorsak eğer 1 kepçeden fazla çorba, pilav, patates tüketmemek lazım. Ben ekmek yemeyip diğerlerini yiyorum etkilemiyor çok fazla ama saydıklarımın yanında ekmek yersem hemen 140 a geliyor 🤣🤦🏻♀️
Sermec27 Suzii-90 inşallah canım özledim yürümeyi yemek yapmayı 2 haftaya tamamen düzelirim inşallah 🤲 🥰
Sermec27 Ftmglbkr canım baya düşük ikinci saate gerek yok bence 4 5 deger artsa en fazla yine düşük 🥰