Anneyizbiz Suzii-90 afiyet olsun canım benim canınınektiğinden azda olsa ye zaten aah aaah benim canım şekerpare çekiyor ama yasak ucundan bile yiyemem
Suzii-90 Anneyizbiz saol canim ah onu sorma zaten benim canim da istiyo şerbetli tatlıların hepsinden 😋 bide dondurma magnum reklamı çıkıp duruyo bende kızıyorum 😬😂
fhozknk biyologelif evet şuan sadece diyet 28 inde randevum var bakalım doktorum ne diyecek ben takibimi ve dr un ne dediğini atarım buraya
biyologelif fhozknk tamam canım inşallah diyet devam değerlimiz yakın bende ne kadar arada ufak kaçamaklar yapsamda insülin vermesin diyorum korkulacak bir şey değil ama psikolojik olarak istemiyor insan
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 fhozknk Anneyizbiz biyologelif demetinceyildirim tinymom Ftmglbkr Feride-42 Umutummm Dilara1903 Anne01 damlaaltinay kızlar akşam 6 kasık ince bulgurdan kısır yaptım yanında 6 kaşık salata yanında normal beyaz lavaşın ucundan bir parca kopardım üstüne 1 kaşık nohut ezmesi eşim fırında patates yapmıştı 2 dilim ondan yedim sıcaktı 101 cıktı 🥰
Sermec27 biyologelif Ftmglbkr damlaaltinay Feride-42 Suzii-90 Eceee7 kızlar 10 gibi ara öğün yaptım 2 ıspanaklı sigara böreği yedim 1 bardak kefir 113 cıktı 🥰
Dilara1903 biyologelif Ftmglbkr alpinannesiii damlaaltinay Feride-42 Sermec27 Suzii-90 Bsmlh Eceee7 demetinceyildirim kızlar akşam yemeğinde tam buğday lavaşa tantuni yaptım. İçine domates maydanoz koydum. Salak gibi lavaşı tavuğun yağına suyuna bandırdım baya bi. Sonuç 142 çıktı şaşırmadım😄 siz yaparsanız yağına suyuna banmayın 😄
Bsmlh Suzii-90 son zaman bakılmadı kuzum ona ama benım insülin direncim yüksekti bu hafta cok iyi sekerım o sancı günü hariç
Bsmlh Suzii-90 aa benım 23 bakıldı başka bakılmadı zaten son belkı pazartesi anestezi gorcek covid testı felan o ara bakılırmıki
Suzii-90 Bsmlh 35.haftada ben istedim kuzum dahiliye doktoru 6.5 altındaysa sorun yok dedi hemen istedim bende baktık 24.haftada 5.0 di 35.haftada 4.7 ye düşmüş bide sınırları aştım o kadar 😂😂