Eceee7 Feride-42 bende bazen kasar yiyorum bebise kilo aldırsın diye yukseltmemisti pek acaba.tost sıcaktı ondan mi yukselti
tinymom Dilara1903 girdince kan alınacak yükleme yapmıcaz dedi acaba aç mı gitmeliyim tok mu bişey demedi doktor
Dilara1903 tinymom Allah Allah nasıl yükleme yapmıyor ya. Açlığına bakıldı mı hiç ? Eceee7 ben isyan bayrağını çektim valla herkes kendi işini yapsın😂 Bsmlh 37 çok ideal bir hafta canım🙏
Feride-42 Eceee7 yavaş yavaş yeyim derken soğumuştu ama ben sıcak severim yükselir mi ki ondan bir daha sıcak soğuk farketmez yemem zaten
Bsmlh Eceee7 🤲🤲 dedi bugun cok konustuk bak dedi 37+0 ile 37+6 arası zaten 38 hafta içi gibi düşün ve tıpta 37 cok normal üzülmek yok dua edelim 1 H dayansın dedi sancım cok ilaca rağmen hareketleri sıkıntıya girer dedi
Dilara1903 Sermec27 tinymom Bsmlh alpinannesiii Suzii-90 Gmommysboy Eceee7 Tubaaa90 Ay kızlar yazmayı unuttum. Bir uno tam buğday lavaşa salçalı kekikli sos sürdüm, üzerine 8 torku ince dilim sucuk koydum(sucuğu önceden biraz kızarttım) biber domates koydum. Üzerinede ezine peynir rendeledim.fırında pişirdim, yanında 2 ceviz 1 haşlanmış yumurta salatalık domates 2 kaşık fındık ezmesi yedim. 101 çıktı💃🏽💃🏽 Ama hiiiç oturmadım balkon falan yıkadım hep yürüdüm
tinymom Kahvaltıda unsuz omlet salatalık domates zeytin krem peynir yedim ölçüm yaptım 116 çıktı 1-2 dk sonra diğer parmaktan ölçtüm 100 çıktı ikisi de düşük ama hangisine inanacağım😏
Anne01 Herkese merhaba kızlar. Benim açliklarim hep yüksek geliyor 100 küsür gibi. Tokluklarimda sınırda oluyor 137, 135 gibi. Bir şey yemeye korkar oldum aç aç geziyorum. Bu şekilde ölçümleri olan var mı. Dusmezse insuline mi başlıyor dr acaba
Anne01 Sermec27 salı günü randevum var bakalım ama korkuyorum bebeğe bir şey olur mu diye bu yükseklikte.
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 fhozknk Anneyizbiz biyologelif demetinceyildirim tinymom Ftmglbkr Feride-42 Umutummm Dilara1903 Anne01 damlaaltinay kızlar akşam 6 kasık ince bulgurdan kısır yaptım yanında 6 kaşık salata yanında normal beyaz lavaşın ucundan bir parca kopardım üstüne 1 kaşık nohut ezmesi eşim fırında patates yapmıştı 2 dilim ondan yedim sıcaktı 101 cıktı 🥰
Eceee7 Dilara1903 ben cok soyledim ağladım da baktım hiç.orali olmuyor üzüldüğüm ile kaliyrm simdi brjsey demeden yapiyrm bana desen yapardim diye vicdan yapiyor suan😊
tinymom Dilara1903 bi kere gittim doktora onda da açlık bakıldı 50 lik içtim tokluk bakıldı bi daha ki kontrol de sadece kan la bakacağız dedi
Suzii-90 Dilara1903 masallah sana bacım çok iyi cikmis ben çift lavaş yapıyorum daha lezzetli oluyo tekle doyamam😂😂 bugün öğle yemeği olarak bi cesaret çiğ köfte dürüm yicem bakalım kaç çıkacak Sermec27 Bsmlh Eceee7 Umutttr demetinceyildirim
Dilara1903 Sermec27 lavaş çok inceydi canım bi de kenarları yandı onları da kopardım tabi. Bence hareket çok etkiliydi çünkü çok hareket ettim koşuşturdum resmen😄
Sermec27 Umutummm cok geçmiş olsun canım Ftmglbkr biyologelif Eceee7 Feride-42 Suzii-90 Bsmlh Umutttr Dilara1903 Anne01 demetinceyildirim Anneyizbiz Duygu17 Tubaaa90 damlaaltinay kızlar öğlen menemen yaptım 1 dilim tam bugday ekmeği ile yedim 116 cıktı 🥰
Bsmlh Umutttr yok oyle porsiyon bielemeyız dedi bana diyetisyenım su bardağına ölç dedi bazı çilek 3 tane ceker bazısı ufaktır 6 olur dedi