Bsmlh Umutttr yok oyle porsiyon bielemeyız dedi bana diyetisyenım su bardağına ölç dedi bazı çilek 3 tane ceker bazısı ufaktır 6 olur dedi
Suzii-90 Dilara1903 masallah sana bacım çok iyi cikmis ben çift lavaş yapıyorum daha lezzetli oluyo tekle doyamam😂😂 bugün öğle yemeği olarak bi cesaret çiğ köfte dürüm yicem bakalım kaç çıkacak Sermec27 Bsmlh Eceee7 Umutttr demetinceyildirim
Eceee7 Dilara1903 ben cok soyledim ağladım da baktım hiç.orali olmuyor üzüldüğüm ile kaliyrm simdi brjsey demeden yapiyrm bana desen yapardim diye vicdan yapiyor suan😊
Dilara1903 Eceee7 iyi bari vicdan yapıyor 😄 bizimki benden inatçı😂 tinymom 50lik sonucunuz kaç çıktı?
Sermec27 Bsmlh et balık cok ye canım kefir yeşil mercimek bunlar hem kılo aldırır hem de sekeri yükseltmiyo 🥰
Bsmlh Sermec27 balık zor kuzum da et her hafta hergün mecbur 🤲🥰 şimdi yeşil mercimek yiyorum kuzum ek başka aslında diyetisyene soyledim de daha liste güncel gelmedi
Bsmlh Sermec27 bende sevıyorum canımda bana yasak kalkmak eşim erken gidip geç geliyor bana yapacak kimse yok🙈
Suzii-90 Feride-42 demek ki kişiden kişiye degisiyo canim bende yukseltmiyo tost belki yanında başka bisey yemediğim içindir bilemiyorum
Sermec27 Umutummm cok geçmiş olsun canım Ftmglbkr biyologelif Eceee7 Feride-42 Suzii-90 Bsmlh Umutttr Dilara1903 Anne01 demetinceyildirim Anneyizbiz Duygu17 Tubaaa90 damlaaltinay kızlar öğlen menemen yaptım 1 dilim tam bugday ekmeği ile yedim 116 cıktı 🥰
biyologelif Bsmlh Bsmlh canım muz pekmez kaşar tahin et çok güzel kilo aldırıyor. Tabi pekmez tahin zor ama muzu küçük bir tane yanında süt veya yoğurtça tüketebilriisn. Ben her kahvaltımda kaşarı eksik etmiyorum