Dilara1903 Sermec27 tinymom Bsmlh alpinannesiii Suzii-90 Gmommysboy Eceee7 Tubaaa90 Ay kızlar yazmayı unuttum. Bir uno tam buğday lavaşa salçalı kekikli sos sürdüm, üzerine 8 torku ince dilim sucuk koydum(sucuğu önceden biraz kızarttım) biber domates koydum. Üzerinede ezine peynir rendeledim.fırında pişirdim, yanında 2 ceviz 1 haşlanmış yumurta salatalık domates 2 kaşık fındık ezmesi yedim. 101 çıktı💃🏽💃🏽 Ama hiiiç oturmadım balkon falan yıkadım hep yürüdüm
Sermec27 Suzii-90 güzel cıkmış canım Eceee7 Anneyizbiz Dilara1903 Tubaaa90 Duygu17 Feride-42 demetinceyildirim ben bugun aclık 91 cıkınca sadece 2 haşlama yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 107 cıktı 🥰
Sermec27 Bsmlh evet minik benimle aynı gün dogacak sağ salim dünyaya gelir inşallah annesi az kaldı 🥰
Bsmlh Suzii-90 amin cnm gene ciger iğnesi vurup oyle alcam diyo inşallah kucağına vericek diyor daha riske atmak istemiyor sancım var
Suzii-90 Bsmlh insallah şu 1 haftayı da sağlıkla sihhatle atlatirsiniz canim 🤲 benim kontrol de yarın ne dicek merak ediyorum yarın 37 oluyoruz
Bsmlh Sermec27 inşallah cnm cok dikkat et 1 H sorunsuz atlatalım alalım artık dedi zaten gelişimi tamamlamıs dedi iyi topladı üzülme dedi
ggizem0110 Umutttr canım ben 4 5 tane çilek 4 kaşık yoğurt yarım deveci armudu yiyorum ara öğün olarak
Eceee7 Sermec27 ben yedim diyetisyen gördü listemde yazdıklarım da cilek yemesn daha iyi dedi mevsimi mi değildi bilmiyorum bir ay kadar önce
Ftmglbkr Merhaba herkese ☺️ Ben bugün kahvaltıda; 1 tane yumurta ile mantarlı omlet, 1 dilim peynir Yeşil biber Maydonoz Yarım dilim ekmek yedim. Saat 93 çıktı 🤣 Alarmla uyanınca canım istemiyor pek, bunları zorla yedim🙈
Eceee7 Ftmglbkr afiyet olsun güzel menü ben ogle yemeğini koydum ocağa pisiriyr cok mu erken kalkiyrm ben acaba 😊
Bsmlh Eceee7 🤲🤲 dedi bugun cok konustuk bak dedi 37+0 ile 37+6 arası zaten 38 hafta içi gibi düşün ve tıpta 37 cok normal üzülmek yok dua edelim 1 H dayansın dedi sancım cok ilaca rağmen hareketleri sıkıntıya girer dedi
Ftmglbkr Eceee7 Teşekkür ederim. Ben de ara öğünümü yaptım 12.00 de ☺️ Öğle için hazırlığa başlayacağım 🙈
Eceee7 Sermec27 yesil.elma kivi yiyorum bende daha çok canım onlardan ye en azindan bebisin ona da ihtiyacı var
Suzii-90 Sermec27 1 su bardağı çilek yiyebilirsiniz demiş diyetisyen sordu ya Hacer canim bide çilek günlük c vitamini ihtiyacımızı karsiliyormus bende yemedim şimdiye kadar ama artık ara öğünde yoğurda yulaf ezmesi çilek karıştırıp yiyorum yukseltmiyo çok şükür