Eceee7 Dilara1903 benimki tutmuyor uyuz sigara bağımlısı ama 3 gun nöbette oluyr evde iken de ya yatiyr ya telefon da coin peşinde bende gücüm yettiğince yapiyrm😊
Dilara1903 tinymom Allah Allah nasıl yükleme yapmıyor ya. Açlığına bakıldı mı hiç ? Eceee7 ben isyan bayrağını çektim valla herkes kendi işini yapsın😂 Bsmlh 37 çok ideal bir hafta canım🙏
Eceee7 Anneyizbiz kalmaz inşallah canım ablam da da çıkmış diyetle gecmis ama tansiyonu düşmediği için bebis 34 de gelmjs 10 gun kuvezde kalmis 2 kilo doğmuş maşallah simdi cok saglikli akıllı bir kız bende tansiyondN korkuyrm seker geçer inşallah umutluyum diyete uyup dikkat edersek
Sermec27 Anneyizbiz dogumdan sonra da bir süre dikkat edeceğiz yine ölçüm yapacagız inşallah biter dogumdan sonra
Anneyizbiz Eceee7 inşallah canım tansiyonum genelde hep düşer benim 11, 7 çıkardı şu sıra 12, 8 çıkıyır oda yükselecek bilemedim
Eceee7 Anneyizbiz benimde aynı canim aman dikkat et bak bende 12 7 12 8 çıkınca son zamanlarda doktor temkinli tuzu kestiler suyu artırılarak 5 zeytini bile akşamdan suya isladim sabah ekmeğin peynirin zeytinin tuzuyla yedim avokado domates salatalığı önceden tuz atmadan yiyemezdim
Suzii-90 Eceee7 Sermec27 Bsmlh Anneyizbiz Dilara1903 Feride-42 Kizlar 1.saat tokluk 110 çıktı normal kahvalti yaptim ve fındık ezmesini bu sefer yarim dilim ekmeğe denedim ve biraz da yürüdüm 🥰😊
Sermec27 Suzii-90 güzel cıkmış canım Eceee7 Anneyizbiz Dilara1903 Tubaaa90 Duygu17 Feride-42 demetinceyildirim ben bugun aclık 91 cıkınca sadece 2 haşlama yumurta 1 dilim tam bugday ekmeği yedim 107 cıktı 🥰
Sermec27 Umutummm cok geçmiş olsun canım Ftmglbkr biyologelif Eceee7 Feride-42 Suzii-90 Bsmlh Umutttr Dilara1903 Anne01 demetinceyildirim Anneyizbiz Duygu17 Tubaaa90 damlaaltinay kızlar öğlen menemen yaptım 1 dilim tam bugday ekmeği ile yedim 116 cıktı 🥰
Sermec27 Bsmlh ayy bebiş benim dogum günümde dogacak hayırlsı bacım olsun haftası iyi maaşallah sağ salim kavusursunuz inşallah 🤲 🥰
Suzii-90 Bsmlh hayirlisi olsun insallah canim 37 güzel bir hafta sağlıkla sihhatle gelsin minik kuş 🤲😊🥰
Anneyizbiz Eceee7 aaa ne güzel diyetisyende değil mi hem de gebelik şekeri için. Hem de gebelik kontrolü hepsi aynı gün benim
Dilara1903 Sermec27 tinymom Bsmlh alpinannesiii Suzii-90 Gmommysboy Eceee7 Tubaaa90 Ay kızlar yazmayı unuttum. Bir uno tam buğday lavaşa salçalı kekikli sos sürdüm, üzerine 8 torku ince dilim sucuk koydum(sucuğu önceden biraz kızarttım) biber domates koydum. Üzerinede ezine peynir rendeledim.fırında pişirdim, yanında 2 ceviz 1 haşlanmış yumurta salatalık domates 2 kaşık fındık ezmesi yedim. 101 çıktı💃🏽💃🏽 Ama hiiiç oturmadım balkon falan yıkadım hep yürüdüm
Suzii-90 Tubaaa90 normal canim kaşarlı yağsız yapıyorum yanında başka birsey yemiyorum aksam ayran içtim gec saat diye birazcık da yürüdüm
Bsmlh Suzii-90 amin cnm gene ciger iğnesi vurup oyle alcam diyo inşallah kucağına vericek diyor daha riske atmak istemiyor sancım var
Suzii-90 Dilara1903 afiyet olsun canim bende 125 falan cikiyo çift lavasla kenarları evet birazcık yaniyo o da fırını çok açtığımızdan oluyo
Gmommysboy Sermec27 ya inanılmaz aç uyanıyorum sabah sekizbucuk dokuz gibi her gün 110dan aşağı ölçmedim
Sermec27 Gmommysboy yok benim ilk kez 91 cıktı ama doktorunla görüş bu durumu canım 95 üstü olamaması laızm