Suzii-90 Deletedmom23234 biraz dikkat et canim seker çıkabilir hiç normal değil çünkü ben 24.haftaya kadar 8 kilo aldim ondan sonra hiç almadım aynıyım 😊
-BusraKA- Suzii-90 geçen hafta doktora gittim işte 35 haftamdayım 3150 kiloymuş dedim normal doğuma engel bi durum oluşur mu oda dedi ki gebelik şekeri çok ayrı bi konu ve omuzlarda irileşme gözükebilir bunun kiloyla alakası yok dedi 3500 bi bebek aslında idral kilolu doğmuş deriz ama gebelik şekeri olan bi insan normal doğuma uyhun değilse bebeğin omuzları iridir ve bu tehlike arz edebilir he sizinde çatınız müsaitse elbet normal yapabilirsiniz her gebelik şekeri olanıda sezeryan yapmıyoruz dedi bnde o konuşmadan sonra saldım ama doğuma ladar biraz sıksam çok iyi olucak sizinde baya az kalmış rabbim gönlünüze göre nasip etsin bnm 30 gün diyor daha 🤷🏼♀️
Sermec27 Umutttr Eceee7 Feride-42 demetinceyildirim Martha Suzii-90 Umutummm Tubaaa90 Bsmlh Dilara1903 Demett16 Anneyizbiz Ftmglbkr damlaaltinay kızlar akşam 2 kaşık pirinç pilavı 3 catal kepekli makarna 2 kaşık nohut yemeği 3 kasık taze fasulye 4 5 kasık salata yedim 113 cıktı 🥰
Suzii-90 Sermec27 seni baya cesaretli goruluyorum bu aralar sen hayırdır kiz ameliyat olunca bi cesaretmi geldi sana 😁😁
damlaaltinay Sermec27 kuzum bende 1 kepçe kabak çorbası 1 küçük sebzeli güveç (4 yk) 1 tane şerbetli küçük kurabiye 1 dilim tam buğday ekmeği 2 yk yoğurt yarım saat sonra ölçecem 😊
Ftmglbkr Sermec27 Güzel çıkmış 🧿 Ben de; 1 kepçe yayla çorbası, Fırında tavuk, patates, soğan, sarımsak, biber, (Patatesi soğuk ve 4 ince dilim yedim) salata ve 4 kaşık yoğurt. Baya da doydum, çok duydum diye yürüdüm 10 dk. 1. Saat 101 çıktı ☺️
Deletedmom23234 Suzii-90 Oysaki midem de bulanıyor günde 1 dilim ekmeği zor yiyorum 🥺 nasıl kilo aldım inanın bilmiyorum o yüzden kafamı çok taktım 😔
Umutttr Sermec27 ya ilk 175 i görünce şok oldum diyorum az yedim bir de bu son zamanlar hep yüksek çıkmaya başlamıştı kesin bozuldu üç ölçüm yaptım üçü de farklı çıktı
Sermec27 Umutttr bence cihazı değiştir canım contour plus kullanıyorum ben cok memnunum tavsiye ederim 🥰
Sermec27 Suzii-90 ama az az yedim doymadım bile 😁valla 113 cıktı bende korktum hem pirinç pilavı hem fasulye hem nohut hem makarna 140 görmem inşallah dedim de iyi cıktı 🥰
Deletedmom23234 Suzii-90 Şey ama Ramazan ayındayız diye tatlıyı bıraz fazla kaçırmış olabilirim ama bunun bana geri dönüşü 5 kilo olmamaliydi😅
Umutttr Suzii-90 bu kadar fark olur mu bugün ayrı olsun dedim 175 eski parmağım 129 ya şok oldum ilk ölçtüğümde
Suzii-90 Ftmglbkr Sermec27 Umutttr damlaaltinay Eceee7 kizlar bende 1 kepçe yesil mercimek çorbası biraz kıymalı buruksel lahanası salata yogurt 1 dilim ekmek birkaç lokma da eşimin pidesinden tirtikladim 1.saat 120 çıktı 💃💃
demetinceyildirim damlaaltinay Eceee7 Sermec27 Ftmglbkr Suzii-90 Martha Kızlar yemekten 1 saat sonra 2dilim soğuk baklava yedim 1.saat: 96 çıktı🙆♀️😍