Sermec27 Deletedmom23234 yok canım benim aclıklar hep 74 85 arası cıkıyordu kanda ama gebelik sekeri cıktı yükleme yaptırmadan belli olmuyor gebelik şekeri
Sermec27 Umutttr Eceee7 Feride-42 demetinceyildirim Martha Suzii-90 Umutummm Tubaaa90 Bsmlh Dilara1903 Demett16 Anneyizbiz Ftmglbkr damlaaltinay kızlar akşam 2 kaşık pirinç pilavı 3 catal kepekli makarna 2 kaşık nohut yemeği 3 kasık taze fasulye 4 5 kasık salata yedim 113 cıktı 🥰
Baobap -BusraKA- şu son 1 haftadır bende saldım doğumada az kaldı. Ama şimdide aşırı ödem belası başladı. Bir anda her yerim şişiyor. Ne zormuş çocuk sahibi olmak ya🥺
Feride-42 Yaşasın kızlar şekerim 99 çıktı ben şok. Demek ki yeşil mercimek çorbası şekeri çıkarmıyor 💃
Feride-42 Sermec27 çok sevindim inan ya 😔 çok üzüyor beni şekerim yüksek çıktı mı motivasyonum düşüyor
Umutttr tinymom ne zaman gidiceksiniz doktorunuza acaba değerler nasıl olunca insüline başlatıyorlar bazı zamanlar yükseliyo
tinymom Umutttr inşallah pazartesi gidicem Bakalım gdiince öğrenicem artık insüline ne zaman başlanır
Umutttr Deletedmom23234 bende ilk olarak kendimden öyle şüphelenmiştim normal çıkıyordu kan değerlerim şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra açlığım bir tık yüksek çıktı dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor
Deletedmom23234 Umutttr Yaaa benim şeker yuklemesine ne kadar kaldı ? 20 haftalık olduk ne zaman yapılıyordu 🙏🏻 şuan kendime dikkat etmem gerekiyor 1 ayda 5 kilo hiç normal değil çünkü 😔
Eceee7 Suzii-90 evet canim aynen bende gördüm ama ptesi doktor.kiz bebek demiştik demi dedi nedense bir.kez daha😊
Suzii-90 Ftmglbkr Sermec27 Umutttr damlaaltinay Eceee7 kizlar bende 1 kepçe yesil mercimek çorbası biraz kıymalı buruksel lahanası salata yogurt 1 dilim ekmek birkaç lokma da eşimin pidesinden tirtikladim 1.saat 120 çıktı 💃💃
Umutttr Deletedmom23234 siz bu gittiğinizde doktorunuza bir danışın okuduğum kadarıyla erken yapılanlarda oluyo telaş yapmayın
Umutttr Arkadaşlar ya galiba ölçüm aletim bozuldu ya bir küçük tabak ıspanak yemeği yine küçük tabak makarna yedim salata yanına bir parmağımda 175 çıktı her zaman yaptığım parmağımda yapınca 129 😬🙄
Sermec27 Umutttr ölçüm aleti hatalı bu kadar fark cıkmaz ben bazen bir parmaktan ölçüm yapıyorum hemen ardından diğer parmaktan ölçüm yapıyorum birinde 79 cıkıyorsa diğerinde 80 cıkıyor bence cihazı değiştir canım
Umutttr Sermec27 ya ilk 175 i görünce şok oldum diyorum az yedim bir de bu son zamanlar hep yüksek çıkmaya başlamıştı kesin bozuldu üç ölçüm yaptım üçü de farklı çıktı