Sermec27 Umutttr o markayı bilmiyorum ama benim cihaz cok güvenilir art arda 2 parmak arası ölçüm yapınca 1 ya da 2 fark oynuyor en fazla
Suzii-90 Ftmglbkr Sermec27 Umutttr damlaaltinay Eceee7 kizlar bende 1 kepçe yesil mercimek çorbası biraz kıymalı buruksel lahanası salata yogurt 1 dilim ekmek birkaç lokma da eşimin pidesinden tirtikladim 1.saat 120 çıktı 💃💃
Ftmglbkr Sermec27 Güzel çıkmış 🧿 Ben de; 1 kepçe yayla çorbası, Fırında tavuk, patates, soğan, sarımsak, biber, (Patatesi soğuk ve 4 ince dilim yedim) salata ve 4 kaşık yoğurt. Baya da doydum, çok duydum diye yürüdüm 10 dk. 1. Saat 101 çıktı ☺️
Sermec27 Ftmglbkr senin de maaşallah güzel cıkmış canım 🥰 patatesi soguk ve ince dilim yiyince yüksek cıkmıyo seker 🥰
Ftmglbkr Sermec27 onu iyi keşfetmişsiniz ben de burdan öğrendim. Azcık yiyorum ve bu sayede aklımda kalmıyor patates 🥰
Ftmglbkr Benim şekeri en çok etkileyen şey ekmek ben onu anladım. Sebze ile ekmek yediğimde 120 yi rahat görüyorum ve geçiyor bile. Ama böyle fırın ızgara makarna tarzı şeylerde daha düşük çıkıyor ☺️ Ayrıca kuru fasulyede ben de yüksek çıkartıyor ☺️
alpinannesiii Ben bugun bir dolu tabak iskender yedim evde kendimiz yaptık altına diyet ekmek üstüne döner yoğurt sos falan yanına çprba salata porsiyonum bayağıda buyuktı 120 çıktı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
damlaaltinay Umutttr alpinannesiii Sermec27 @Suzii-90 @demetinceyildirim @Ftmglbkr 1 kepçe kabak çorbası 1 küçük güveç sebzeli koyun etli 1 dilim tam buğday ekmeği 3 yk yoğurt 1 domates salatalık 1 tane şerbetli kurabiye 119 çıktı kızlar 🌸