Eceee7 Badeeee bazen 60 larda cikiyor benim aclik o zaman cok halsizlik oluyr bir kaç kez tokluk yüksek çıkmıştı o zaman da stresten mi bilmiyorum nabzim yükselmişti
Eceee7 Sermec27 canim bende emzirme dogum sonrası için başladım aslında kilo kalacak büyük ihtimal bende onları vermek emzirmede almamak için. Senin maşallah kilo sorunun yok gebelikten sonra canının istediğini ye😊
Sermec27 Eceee7 valla dogumdan sonra sekerim düzelirse Allah ne verdiyse yiycem zaten dogumda 46 ya düşerim 60 a kadar yolu var yiycem yani bıktım artık 😁
Eceee7 Sermec27 benim yerim e de ye 😃😃😃😃 dolapta tulumba tatlısı var esim yine almis durmuyor adam dolabı açmak istemiyorum korkumdan
damlaaltinay Eceee7 Sermec27 @Dilara1903 kızlar bulgur ile yeşil dolma dolduruyor musunuz ? Yükseltiyor mu
Sermec27 Eceee7 gecen eşimde aldı ye bir tane bir sey olmaz diyo oldu dedim yürüyüşte yapamıyorum 150 ye fırlasın seker yemem daha iyi dedim 🥰 🤭
Dilara1903 Sermec27 Tubaaa90 damlaaltinay Eceee7 Nundiyebiri Bsmlh Sevi36610 @Eceee7 kızlar kahvaltıda 2 üçgen peynir, 1 dilim ezine, 1 domates,1 salatalık, 2-3 ceviz, 1 dilim uno ekmek, 3 çay kaşığı dolu dolu fiskobirlik fındık ezmesi yedim. 115 çıktı. Bu fiskobirlik çok iyi kızlar hem yükseltmiyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor.
Suzii-90 Ftmglbkr Dilara1903 damlaaltinay Sermec27 Tubaaa90 Eceee7 Bsmlh kizlar benimde 1.saat 86 çıktı tokluk 🥴😄
Sermec27 damlaaltinay ben hiç denemedim canım ama 5 6 kasık bulgur pilavı yükseltmiyo bulgurlu yapıp 1 tane yogurtla yiyebilirsin bence 🥰
Dilara1903 damlaaltinay ben yapıyorum canım ama siyez bulguruyla yaptım 2 taneyi bile zor yiyosun hemen doyuruyor ve yükseltmiyor. Ama normal bulgurla yapmadım canım
Eceee7 damlaaltinay yarin esmer bulgur ve kiymadan yaprak sarması yapmayı düşünüyorum bugun diyetisyen e de soracam uzun süredir canim istiyr 😋
Peraaaa Tubaaa90 cnm açlık tokluk diye ölçlmedi direk yükleme yapıldı Ama şey yazıyor AKS (GLUKOZ AÇLIK-75)= 84 çıkmış
damlaaltinay Dilara1903 bir tane yiyecem kuzum Bulgurlu yeşil mercimekli yapacam bakalım yükseltecek mi
Ftmglbkr Sermec27 Çok iyi bence. Ben de; 1 dilim ekmek peynirli yumurta çok az tel peynir 2 tane ceviz 1 tane salatalık 1 bardak açık çay saat 126 çıktı. Yürüyüş yapmadım ☺️
Sermec27 Ftmglbkr güzel cıkmış canım ben yarım saat sonra tekrardan kahvaltı yapcam cok erken yedim cünkü 🥰
Ftmglbkr Sermec27 Afiyet şifa olsun, yaratsın bebişe ☺️ ben de çok acıkırsam ara öğünü hafif kahvaltı ile yapıyorum bazen ve şeker etkilenmiyor çok fazla 👍🏻
Dilara1903 damlaaltinay ben bi kere 1 çay bardağı bulgur yarım çay bardağı yeşil mercimekli pilav yapıpı yemiştim aşırı yemiştim ama.124 falan çıkmıştı