Dilara1903 Sermec27 valla ben de çok sevindim. Bi keresinde komşum getirmişti ben büyük bi dilim yemiştim tabi yanına pekmez falanda yemiştim 150 çıkmıştı gözüm korkuyordu börekten ama sen içimi rahatlattın 🤗
Sermec27 Dilara1903 canım pekmez tabiki yeme yanında 😁 ben yanında 3 zeytin yedim sadece valla güzelde cıktı 🥰
Dilara1903 Sermec27 ben tabi bildiğin kahvaltı yapıp yanında yemiştim😄 neyse deneme yanılmayla öğrencez napalım neyseki çok yüksek değil dedi doktor
Sermec27 Dilara1903 yok ben börek yiycem dıye kahvaltı yapmadım ama cok erken yedim 11 bucuk gibi yine yaparım kahvaltı 2 bucuk giibi de öğlen yerim 🥰
Bsmlh Feride-42 melemen kalori kıyma ek kalorı kaldırabılır cnm benım melemenı sade verıyor yanında 2 dilim süzme peynir 5 zeytin biber salatalık mevsım yeşillikleri yarım armut 2 ince dilim t b yiyorum
Eceee7 Bugun 3 te diyetisyen randevum var kızlar bakalım yeni liste nasıl olacak bide benim kızın kafasi mi ayağı mı göğüs boşluğunda bıçak gibi saplanıyor. Seker olcmeyi unuttum bugun 😔Bsmlh Sermec27
Bsmlh Nundiyebiri hah tamam liste paylaşıyoruz yedıklerımızı atıyoruz stres yok Allah’ın izni ile şekeri atlatıyoruz🥰🤲
Dilara1903 Sermec27 Tubaaa90 damlaaltinay Eceee7 Nundiyebiri Bsmlh Sevi36610 @Eceee7 kızlar kahvaltıda 2 üçgen peynir, 1 dilim ezine, 1 domates,1 salatalık, 2-3 ceviz, 1 dilim uno ekmek, 3 çay kaşığı dolu dolu fiskobirlik fındık ezmesi yedim. 115 çıktı. Bu fiskobirlik çok iyi kızlar hem yükseltmiyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor.
Suzii-90 Ftmglbkr Dilara1903 damlaaltinay Sermec27 Tubaaa90 Eceee7 Bsmlh kizlar benimde 1.saat 86 çıktı tokluk 🥴😄
Sermec27 Eceee7 bizim de bazen öyle oluyor nefesim kesiliyor ben hiç diyetisyene gitmedim endokrine gittim sadece o sekılde ayarlıyorum ben diyet listesini 🥰
Bsmlh Nundiyebiri genelde be yedıgımızı yazıyoruz ben sık sık liste atıyorum her hafta degısıyor cünkü
Eceee7 Sermec27 canim bende emzirme dogum sonrası için başladım aslında kilo kalacak büyük ihtimal bende onları vermek emzirmede almamak için. Senin maşallah kilo sorunun yok gebelikten sonra canının istediğini ye😊