Elizanleyla Suzii-90 Listeye göre yedimde geç yedim saatinde yiyemedim bide ayakta ev işi yaptim ondanmi yoksa ekmeğimi degistirdim ondanmi anlamadım 😔
Suzii-90 Elizanleyla ekmeğini uno nun tam buğday ekmeği al canim fırınlar beyaz un katiyormus tam buğdaya ben uno ya geçince değerlerim daha iyi çıktı
Ftmglbkr Elizanleyla geç yediğim zamanlar benimde yüksek çıkmıştı. Sanırım acıkıp birden yiyoruz ve o yükseltiyor. O yüzden ben alarm kurdum bir sürü 🤣 Saatinde yemeye çalışıyorum. O zaman normal çıkıyor 🙆🏻♀️ Ben 7 günlük diyette bir kere 148 bir kere 143 gördüm doktorum genel olarak iyi dedi. Onlarda da hatamı biliyorum zaten ☺️🙈
Suzii-90 Elizanleyla yedikten sonra hareket etmek sekeri düşürür canim biraz fazla kaçırdığımız zaman yürüyüş yapıyoruz biz yukselmesin diye
Bsmlh Beyazzambak bak bende 20 listeden fazla var ara öğün için 11:30 4 yk yoğurt içine 1 yk yulaf yarım porsiyon meyve 2 bütün ceviz yapabilirsin 16:30 mesela tam porsiyon meyve 10 çiğ badem yapabılırsin 21:30 kefir yanına fındık yapabılırsın"
Suzii-90 Bsmlh 21 30 daki benim çay yanına Fındık ceviz fıstık badem yiyebilirsin yapıyorum ama yatana kadar acıkıyorum yine çok acıkınca da başım ağrıyo mecbur yogurt falan yiyip yatiyorum 🤣🤣
Beyazzambak Bsmlh aslında ben demir ilacını akşam içtiğim için 8 den sonra bir şey yemiyorum ama sanırm aksam yemeğinden sonra da bir ara öğün eklemem gerekiyor, aslında şimdilik sorun olmuyor acıkmıyorum ama eklesem daha düzenli olur sanırım. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz , yazdıklarınızı dikkate alacağım 🙃
Dilara1903 Bsmlh Suzii-90 Eceee7 @Sermec27 @Tubaaa90 kızlar acil cevap life check alet kullanan var mı
Suzii-90 Bsmlh evet canim senin güzel gidiyo masallah her hafta da değişiyo liste bende idare etmeye çalışıyorum az kaldı inşallah 🥰
Ftmglbkr Suzii-90 Aaa ben hep fırından alıyordum 🤦🏻♀️ Ama ben her öğün 30 gr anca yiyorum ekmek. Çok uzun süredir tam buğday kullanıyordum ordan alışkanlık olmuştu çok şükür
Elizanleyla Ftmglbkr çok teşekkür ederim canim sanırım benimde o yüzden yüksek çıktı saatini kaçırdım 😏
Bsmlh Suzii-90 kuzum çayı ben tek içiyorum 21:30 22 gibi kefir ve fındık yada cig badem yapıyorum acıktırmıyor bide çay yanına 1 tane kepeşı ince gliselin yiyorum
Suzii-90 Ftmglbkr bende bilmiyodum bazen 2 dilim ekmek yiyodum yüksek cikiyodu doymuyodum bide sonradan burda arkadaş söyledi sagolsun diyetisyeni söylemiş ona da hatta o da denedi de yüksek çıkmıştı bende değiştirdim daha iyi gidiyorum bu hafta en yüksek gördüğüm değer 132 oldu mesela ama her firin aynimidir onu bilemicem ben değiştirip denedim farkını gördüm cnm
Suzii-90 Bsmlh eşim bisküvi yiyo bazen çok canim cekiyo en fazla 2 tane yiyorum nadir de olsa bi yerim mi şişsin diyorum bazen grissini yiyorum böyle gidiyoruz işte
Suzii-90 Bsmlh 😁 ay bende bayıldım zubere yaa her gün bir tane yiyorum ara öğünde ne kadar keyiflendiriyo insanı 💃💃
Ftmglbkr Suzii-90 Ben ekmeği çok yemediğim için sanırım farkedemedim ama menemen yediğim gün iki dilim yemiştim bir kere demekki o yüzden yüksek çıkmış ☺️ Dikkat ederim ben de artık.
Bsmlh Suzii-90 sorma ben hep fındıklı aldım degısıklerını alıcam hatta doğum çantama atımda yerım diyorum😁😁 bir tane tam tüket dedi
Suzii-90 Bsmlh başlayınca hepsi gidiyo zaten canim bende daha lokmanin tadına bakmadım dün fındıklı kakaolu yedim süperdi 😋