MecazzHatunn Deletedmom737382 Bilmiyorum 1 ay takip etti sonra düzeldi zaten ne insülin ne başka bi tedavi uygulamadı 🙄
Suzii-90 Beyazzambak yok canim meyve yiyebilirsin bir porsiyon benim listemde vardi mesela diyetisyen bana muz yersen bir kaç gün muz yeme demişti ama ben arada yedim bide yesil muz sekeri daha az olan benim suyum fazlaydı o yuzden meyvelerden özellikle uzak durdum zuberi netten de sipariş verebilirsin 😊
Bsmlh Suzii-90 @Alinamoms @Tubaaa90 @Sermec27 Kızlar listem degısıyor bugun diyetisyen aradı tartıya cık dedı sadece 3 ayda 400 gram almısım 🥰🥰🥰💃🏻
Beyazzambak Suzii-90 aslında bana da tadımlık ye dedi ama muz hep çok şekerliymiş gibi geliyor, ucundan yediğim de biraz olgunlaşmıştı 😊 sadece elma ve çilek yiyorum az az ,ama yanında süt yogurta da dikkat edeceğim artık teşekkür ederim 🙂
Bsmlh BirMuallime sürer kuzum bak ben hala yatıyorum sneınle uzun uzun konuşmuştuk ben o kalan 2 dozu olmadım hala elimizde silah
Bsmlh Beyazzambak canım mıgros sanal marketten al hemen geldi benım olan şubeden geliyor züberler bende bulamadım sanaldan 9 tane aldım bide tam bugday lavaş ekle yanına tamam
Beyazzambak Bsmlh aa haklısınız başka şubesi de vardır mutlaka bi bakayım inşallah vardır, aslında önce bir tane alıp denemek istiyordum uzun süredir paketli çikolata bisküvi tarzı şeyler yememistim midemi rahatsız ettiği için züber nasıl bir şey onunla ilgili hiç fikrim de yok ama denemek istiyorum, teşekkür ederim 🙂🙂
Suzii-90 Bsmlh masallah canim ben bir kere gittim diyetisyene bidaha gitmedim hep kendim ayarlıyorum kilo da almadım o zamandan beri yemek istediklerimi deneyerek baktım 🤣🤣 bugünde 1.saat 120 çıktı doydum cok şükür 🤗🤗
Ftmglbkr Beyazzambak ben ara öğünlerde yiyorum meyve ama yanına süt veya yoğurt yiyorum artırmıyor şekerimi 👍🏻 Kahvaltıdan sonraki ara öğünüm küçük yerli muz be bir bardak süt, öğleden sonraki ara öğünün elma ve yoğurt olur genelde ☺️ (Muz çok olgunlaşmışsa yemiyorum ama küçük olduğu için sanırım etkilemiyor. Bugün ölçerim tekrardan ara öğün sonrası şekerimi ve yazarım buraya inş)
Beyazzambak Ftmglbkr aslinda ben de yanında süt içtim ama sanki ikisi birleşince daha kötü olacakmış gibi geldi 🙂 yavaş yavaş öğreniyorum arada netten bakıyorum genelde buradan okuyorum inşallah 1 ay sonra kontrolde bir sıkıntı çıkmazsa biraz daha rahatlamış olurum ,teşekkür ederim 🙂
Elizanleyla Bu sabah 1. Tokluk şekerim 145 çıktı diyet listemi değiştirirmi acaba böyle bişey yaşayan oldumu kizlar
Suzii-90 Elizanleyla yüksek cikmis canim listeye göre mi yedin yoksa fazla mı yedin 1.saat 140 altı olmalı
Umutttr Suzii-90 kızlar birinci saat tokluk 148 çıktı çok mu 😞 boğazımı tutamadım az bir şey patates kızartmadı yedim. Birde ikinci saat tokluğa ne zaman bakıyor sunuz
Suzii-90 Umutttr yüksek cikmis canim böyle yersen suyun artar 3 aydır patates kızarması yemedim sadece göz hakkı 2 tane yiyorum onu da her zaman yapmiyorum zaten listene uygun gidersen problem yaşamazsın
Bsmlh Umutttr kuzum Çifter Çifter alıyorum ben çubuk yoksa kalıyorum ortada 3 ay bitti benım 4.aya geçtik hep diyet
Tubaaa90 Umutttr valla yetişmiyor😁 bu öğün yükseltecek bişey yemedim ölçmicem diyorum 1.saat sonra ölçerken buluyorum kendimi psikolojik olarak ölçmezsem yükselecekmiş gibi hissediyorum😁
Suzii-90 Umutttr yarın 36 haftalık oluyoruz canim benim suyum iyi suanda 3 aydır diyet yapıyorum aetmasin gerisi önemli değil bebis büyüdükçe suyu da normale geliyo bebise göre merak etme diyetine uyduğun sürece suyu artmaz
gulsahgul26 Arkadaşlar sınırda şekerim yüksek çıkmadı ama doktor çok dikkat et diye uyarsı ne yemem ne yememem gerekir bilgim yok tavsiyeleriniz nedir yazarsanız sevinirim
Suzii-90 gulsahgul26 patates pirinç yagli yemekler tatlılar uzak durmalısın canim ekmeğini tam buğday tuketmelisin ara öğün de yap kendine fazla ac kalma buraya bakarsan arada menu de paylaşıyoruz canim
damlaaltinay @Sermec27 @Suzii-90 @Bsmlh @Dilara1903 @Ftmglbkr Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, 31+4teydik ve 25+5ten beri diyetteydik. Bebeğim 2 hafta önden gidiyordu o zaman. Şimdi 5+6 gün ilerdeyiz doktorum sorun olmadığını söyledi 😊 oğlum 1978 kg olmuş, hareketleri azaldı diye nstye de bağladı. Canavar gibi sorun yok dedi 😊 ama diyet konusunda böyle devam etmelisin dedi yani porsiyon artmadı maalesef 😊
gulsahgul26 damlaaltinay damla hanım diyet listeniz nedir acaba benm yüksek çıkmadı ama dikkat et diye uyardı sınıra yakın çıktı değerlerim tavsiyeniz nedir korkuyorum açıkcası sınıra yakın çıktıgı için
Ftmglbkr Beyazzambak Rica ederim. Ben de yeni yeni öğreniyorum. 10 gündür diyet yapıyorum 🙈 Tabi doktorla devam etmek daha doğru olur. Benim şu an kontrollü gittiği için sıkıntı yapmadım henüz 🙆🏻♀️
Bsmlh Beyazzambak bak bende 20 listeden fazla var ara öğün için 11:30 4 yk yoğurt içine 1 yk yulaf yarım porsiyon meyve 2 bütün ceviz yapabilirsin 16:30 mesela tam porsiyon meyve 10 çiğ badem yapabılırsin 21:30 kefir yanına fındık yapabılırsın"
Tubaaa90 Beyazzambak muzla birlikte süt yerine yoğurt yersen daha iyi olur sütte de doğal şeker var ya yoğurt daha iyi
demetinceyildirim gulsahgul26 canım merhaba hoşgeldin,kaç çıktı yüklemede şekerin? Benimde sınırda çıktı doktorum pirinç pilavını makarnayı karbonhidratlı her her yemeği 2-3 yemek kaşığı yememi,onu yerken ekmek yemiyorum mesela,tam buğday ekmeği kullanıyorum,hamurişi tatlı olabildiğince uzak durmak gerekiyor çok canının çektiği yerde 1-2 çatal al.Kendini strese sokma şekerini etkiler zamanla alışırsın zaten.İstersen bi ölçüm cihazı al ben öyle yaptım ara ara ağır yediğimi hissettiğim zamanlar ölçüp bakıyorum şekerime.Birde bol su ve eğzersiz☺️