Sermec27 MrvCgn ama yaptırmanızda fayda var eger sekeriniz varsa bunu kontrol altına almalısınız burda diyet yaptıgı halde sekeri düşmeyi insülin kullanan anneler bile var seker yüklemesine cok önemli
Sermec27 Eceee7 lokma aldım canım fındık kaplama aldım ama cok hoşuma gitmedi hindistan cevizli ve antep fıstıklı almayı düşünüyorm 🥰
demetinceyildirim Kızlar bende 20 yaşında evlendim,ilk oğlumu 22 yaşında kucağıma aldım şimdi 26yaşındayım☺️1,67 boyum 61le hamile kaldım 3.400 gr aldım 🙂
Sermec27 Eceee7 bakalım bnde onu deniycem tokluk 98 cıktı 3 dilim domatesli soğanlı somon yabıbdyanında salata yedim 🥰 demetinceyildirim Suzii-90 Bsmlh
Alinamoms Tubaaa90 sağol kuzum yarın bir cesaret ara öğün niyetine bi deniyeceğim zaten yarın kontrolüm var 1 haftada 2 3 kere sınırı geçtim bu yüzden %100 insülini vericek doktor o yüzden biraz daha rahat olurum diyorum artık. Tabi diyete devam edicem. Çok korkuyorum valla kabusum oldu ani ölüm falan yazanları okudukça psikolojim yerle bir artık 😔
Suzii-90 Alinamoms kiz dur töbe bismillah bende geçen hafta 2 3 kere sınırı geçtim Firdevs hanıma da dedim dahiliye doktoruna da dedim dahiliye doktoru direk dedi ki porsiyonunumu arttirdin🙈 evet dedim biraz daha dayan sık dişini dedi ultrasonda hersey yolundaysa sıkıntı yok dedi Firdevs hanımda 140 150 cok cok yüksek değil kendine sıkıntı etme dedi ama biraz daha dayan dedi bu hafta çok şükür iyi gidiyorum diyete sadık kalırsam iyi gidiyo 150 ile hemen birsey olmaz canim sakin ol ara ogunlerini yapmaya çalış bazen ac kalıp bianda yiyince de yukseliyo
Tubaaa90 Alinamoms dene canım ama belki makineden kaynaklıda olabilir senin bi önce onu öğrenseydin insülinden önce
Alinamoms Kızlar ölçüm aletim ne kadar doğru bilmiyorum ama bu hafta 3 kere 150 gördüm bu değerle ani bebek ölümü olur mu sizce 😭😭 bunun bir sınırı bir değeri varmıdır. Gerçekten şu ani bebek ölümü durumu benim psikolojimi bitirdi.
Bsmlh Alinamoms dur dur 150 felan naptın sen cnm 200 gezen var hele ne yedın naptın anlat bakem bol su hemen iç korkma sakin
Bsmlh Alinamoms oyle hemen degıl önlem alıyorsun diyet yapıyorsun kırkma allahım büyük ben ilk zamanlar uçuyordu şeker bide riskliyim
Tubaaa90 Alinamoms yok canım allah korusun 150yle olmaz gerçi Allah’ın bileceği iş oda bu benim 2.gebeliğim ilkindede vardı 160larıda görüyordum doktorumda sıkıntı görmüyordu çok şükür sağlıklı Doğum yaptım
Bsmlh Alinamoms ben valla allerjik bünyem var bal doğaldı denedım şimdi sezeryan az kaldı yine başlarım narkosdan oksürmiyim
Alinamoms Bsmlh o kadar özledim ki sıcak ekmek üzerine tereyağı bal, 9 hafta daha sabretmem gerekicek sanırım 🤦🏻♀️
Alinamoms Bsmlh birinde yoğurt yedim kuzum birinde tam buğday ekmeği yedim birinde kaşar peynirini biraz kaçırdım başkada çıkmadım değer üstüne 🤦🏻♀️ hep 140 altı açlıklarım 87 94 arası ama biri yazmış ani bebek ölümüne sebep oluyor diye bende dayanamadım googldan baktım anneler kulübünde böyle bir post vardı okudum tamamını 😭 okumaz olaydım keşke gerçekten olan varmış. Yarın kontrolüm var valla doktor yazmasa bile insülin yazın dicem yoksa bu psikolojiyle ben yapamıcam. Sizide üzmek istemiyorum şuan buraya yazıyorum ama elimde değil.
Bsmlh Alinamoms ah ah bende ama doğumdan snr şeker çıkmazsa yicez Ramazan geliyor tereyağı peynır pideye 😭🙈
Alinamoms Bsmlh rabbim korusun evlatlarımızı öyle bişey olmasın inşallah 😔 bize gelsin valla ömür boyu şeker hastası olmaya razıyım ama evlatlarımız sağ salim zamanında sağlıkla doğsun.
Bsmlh Alinamoms yok kuzum ya stres olma ben cok yükseldiydı geçer sen düzenli diyetisyen git hemen düşer o değerle insülin vermez ama gene sor
Suzii-90 Alinamoms sıkıntı etme canim birsey olmaz millet seker yüklemesi yapmadan geziniyo ortalıkta var mi yok mu bilmiyorlar cocuklar tombik doğuyor ama neden tombik doğuyor yani çok iyi beslemissin diyolar hemen belki de sekerden sisiyolar yani korkma sen insülin iste doktorundan tabi ama korkma canim Allaha emanet yavrularımız