Suzii-90 Eceee7 Bsmlh Sermec27 ya kizlar bu ekmegi kim söylediyse Allah razı olsun ondan benim sekeri yükselten firin ekmegiymis ya 🥴🤦♀️ bu aksam 2 kepçe tarhana çorbası biraz taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek yedim 101 çıktı 1.saat valla tokluklar düşmeye başladı daha da 🥰🤲 @damlaaltinay @Dilara0638 kim söylediyse Allah razı olsun sıkıntısını gidersin inşallah 🤲
Bsmlh Alinamoms yok kuzum ya stres olma ben cok yükseldiydı geçer sen düzenli diyetisyen git hemen düşer o değerle insülin vermez ama gene sor
Suzii-90 Alinamoms kiz dur töbe bismillah bende geçen hafta 2 3 kere sınırı geçtim Firdevs hanıma da dedim dahiliye doktoruna da dedim dahiliye doktoru direk dedi ki porsiyonunumu arttirdin🙈 evet dedim biraz daha dayan sık dişini dedi ultrasonda hersey yolundaysa sıkıntı yok dedi Firdevs hanımda 140 150 cok cok yüksek değil kendine sıkıntı etme dedi ama biraz daha dayan dedi bu hafta çok şükür iyi gidiyorum diyete sadık kalırsam iyi gidiyo 150 ile hemen birsey olmaz canim sakin ol ara ogunlerini yapmaya çalış bazen ac kalıp bianda yiyince de yukseliyo
Suzii-90 Alinamoms sıkıntı etme canim birsey olmaz millet seker yüklemesi yapmadan geziniyo ortalıkta var mi yok mu bilmiyorlar cocuklar tombik doğuyor ama neden tombik doğuyor yani çok iyi beslemissin diyolar hemen belki de sekerden sisiyolar yani korkma sen insülin iste doktorundan tabi ama korkma canim Allaha emanet yavrularımız
Alinamoms Suzii-90 hangi ekmekten yiyorsun sen kuzum.? Galiba a101in paketli ekmeklerinde de beyaz un var benim yükseltti çünkü.
damlaaltinay Eceee7 canım uno tam buğday ekmeği ben çiya tohumlusunu yiyorum, Karabuğday ballı propolisli ekmeklerde var onları deneme vesaire onları denemebitanem 😊 ben deneyimledim bizzat 😊