Suzii-90 Bsmlh Sermec27 Sermec27 bende göstermiyorum yaşımı 2 yıl önce 18 yaşındaki yeğenimin manitası sanmışlardı arkadaşları 😁😁😁
Eceee7 Hepiniz çıtı piti minyonmusunuz ya Ben.cok isterdim kıvırcık saçlı.kisa boylu zayıf bi kadin olmayi😊Suzii-90 Bsmlh @Sermec27 @Deletedmom737382 te minyon sanirim
Sermec27 Eceee7 sacım dalgalı kısa ve zayıfım bende bir 10 cm uzun olsam 55 olsam en az cok isterdim inşallah dogumdan sonra kılo alırım ama boy aynı 😁
Bsmlh Eceee7 ben 1,56 boy 55 gebe kaldım 61 kıloyum ☺️ Ama bu ara cok cok yattım durun tartılıp geleyım diyicem yemek saatım gelmiş hadi akşam yemegıne kızlar
Suzii-90 Eceee7 ben haticeyi hep enine boyuna bi kadın hayal ettim 🙈 ama neden bilmem hep öyle canlandı gözümde 🤷♀️🙈
Sermec27 Suzii-90 beni de erkek kardeşimin manitası sanmışlardı 😁 herkes diyor erken evlenmişsin yeni tanıyanlar yaşımı bilmeyenler ben 26 da evlendim ne erkeni
Sermec27 Eceee7 bakalım bnde onu deniycem tokluk 98 cıktı 3 dilim domatesli soğanlı somon yabıbdyanında salata yedim 🥰 demetinceyildirim Suzii-90 Bsmlh
MrvCgn Sermec27 bende endokrin bolumune gidiyorm troid icin aclik tokluk sekerime bakiyor seker yuklemesi yaptrmak istemiyorm bu yeterli oluyor mu zaten sanirim oraya yonlendiriyo doktor boyle birsey varsa yardimci olursaniz cok sevinirim sizede cok gecmis olsun.
Sermec27 MrvCgn maalesef yeterli olmuyor ayrıca seker yüklemesinin bebek için hiç bir zararı yok benim aclıklar tokluklar normal kan tahliline göre normaldi ama yüklemede aclık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı şekerim cıktı yani yükleme yapılmadan bilemezsiniz aclıga tokluğa bakarak
demetinceyildirim Eceee7 öylemi? Ben birinden hastanede şekeriniz geçip geçmediğini söylüyorlar diye duydum ama ? Ay dayanamam valla ağlarım bak 😂😂😂
demetinceyildirim Eceee7 Alla alla.Gebelik şekeri gizli bi şeker,yüklemeyle belli oluyor evet ama normalde varsa kanda çıkar diye biliyorum ben doğum yaptığın yerdede takip ediliyor ve söylüyorlar diye biliyorum ama yaşayıp görücez 🤷♀️
Alinamoms Bsmlh ben galiba yarın pekmezi denicem bi cesaret yürürüm de üstüne bakıyım ara öğün olarak 1 yemek kaşığı pekmez 5 ceviz gibi bişey yaparım çıkarmazsa devam ederim betim benzim attı artık açlıktan 🤦🏻♀️
Bsmlh Alinamoms ben valla allerjik bünyem var bal doğaldı denedım şimdi sezeryan az kaldı yine başlarım narkosdan oksürmiyim