Sermec27 Suzii-90 fındık kaplı olan canım o benim cok hoşuma gitmedi antep fıstıklı ve Hindistan cevizli almayı düşünüyorum
Sermec27 Suzii-90 Eceee7 Bsmlh bende 1 mayısta 30 olcam inşallah 🥰 ama tipim 20 cok küçük gösteriyorum minyon oldugum için
Suzii-90 Eceee7 hep kalasi geliyo yaa zaten bisey de anlamadık 1 yıldır yaslarimizdan evin altında geçti
Bsmlh Eceee7 ay canım Rabbım heyecanınıza yenılerınıeklesın 🤲🤲 kurban olduğum mevlam zamanında doğum nasip etsin
Eceee7 Sermec27 ne güzel ya bende tam tersi Boy var kalipta doktor.bile kilo alimim hızlı dediğim de hem yasin hem boyun var birsey olmaz demisti😒😒
Eceee7 Hepiniz çıtı piti minyonmusunuz ya Ben.cok isterdim kıvırcık saçlı.kisa boylu zayıf bi kadin olmayi😊Suzii-90 Bsmlh @Sermec27 @Deletedmom737382 te minyon sanirim
Sermec27 Eceee7 benim boyum 1.53 kılom 51 bucuk su an gebe değilken 46 😁 kimse 30 olduguma inanmıyor en fazla 20 diyorlar
Suzii-90 Bsmlh Sermec27 Sermec27 bende göstermiyorum yaşımı 2 yıl önce 18 yaşındaki yeğenimin manitası sanmışlardı arkadaşları 😁😁😁