Bsmlh Alinamoms kuzum ben bal var ya hasır dağdan gelen orijinal içine zencefil katıp 1 tatlı K yiyorum bogazlarım ıcın hıc sekerımı çıkarmadı bılıyormusun doğal olan çıkarmıyor diyetisyen inanmadı yapıp attım ölçüp attım düşün
Alinamoms Bsmlh ben galiba yarın pekmezi denicem bi cesaret yürürüm de üstüne bakıyım ara öğün olarak 1 yemek kaşığı pekmez 5 ceviz gibi bişey yaparım çıkarmazsa devam ederim betim benzim attı artık açlıktan 🤦🏻♀️
Sermec27 Bsmlh ben bugun ki cok beğenmedim gideri var ama yine se cok hoşuma gitmedi diğerlerinden alacaktım tekli satılmıyor ya 2 şerli 2 şerli 3 ünden 6 tane alabiliyorsun ya da sadece 1 inden 6 tane alabiliyorsn 🥰
Suzii-90 Bsmlh esin alir canim bende eşime soylucem Micros uzak bide fazla yürüyemiyorum canim aciyo batma oluyo kalıyorum öyle
Sermec27 Suzii-90 gercekten resmen yerken tatlı yiyorsun dedim kesin seker cıkarır bu tatlı resmen dedim ama cıkarmadı dene bence 🥰
Sermec27 Suzii-90 fındık kaplı olan canım o benim cok hoşuma gitmedi antep fıstıklı ve Hindistan cevizli almayı düşünüyorum