Seldamm Haftada cok.halsiz kaldgm icin bide ellerim titryo fenalasiyordum doktorum kan testi yapti sekerimin ainir da oldugunu soyledi diyrt verdi onu uyguluyorum aama yine sikayetlerim gecmedi 😔😔
Suzii-90 Sermec27 bu arada 114 çıktı tokluk da hemde ekmek de yedim yanında çok şükür iyi başladık bu haftaya da insallah böyle devam ederiz
Suzii-90 Sermec27 insallah canim gecen hafta sınırları zorlayınca🥴 ha gayret ya sabır dedim bu hafta 😬😁
Martha 50 gr sonucum 145ti. 100 gr sonucum Açlık 88 1.saat 165 2.saat 103 3.saat 83 🙈 ama evde bayağı bayağı kendime düzen oluşturmuştum doktorum diyetine devam et dedi 🙂 umarım su miktarında da olumlu tepkiler alırım
Sermec27 Eceee7 Bsmlh Martha Suzii-90 Alinamoms damlaaltinay demetinceyildirim Dilara1903 kızlar bugun züber lokma aldım ara öğünde 2 züber yanında 5 badem yedim hatta züberi yerken ee bu bildiğin tatlı şekeri kesin cıkarır dedim 99 cıktı artık her gün ara öğünde yerim bunu 🥰
Bsmlh Eceee7 canım bu etinin var burda markette bitterli diyetisyen cok yoğun donmedi peki sen ne zaman yiyordun o yazana kadar merak ettim😁
Sermec27 Eceee7 öyle valla bakalım 2 lokma züber 5 badem yedim kaç cıkacak 🥰 ama bildiğin bu tatlı gibi içinde seker yok ama